menu

Nødvendigt med stor kapacitet

Som den eneste danske virksomhed med kapacitet til alle faser i udvikling, projektering, produktion og montage af kraner, er Danish Crane Building A/S en velfunderet og travl virksomhed. DCB, som virksomheden kaldes i daglig tale, er etableret i Nibe, hvor den stadig ligger med administration, salg, produktion, teknisk afdeling samt serviceafdeling.

Som en virksomhed, der favner hele paletten, er DCB meget afhængig af IT i sin hverdag, i alle afdelinger. DCB valgte derfor Complea som IT-samarbejdspartner til en driftsaftale af egne servere tilbage i 2016, og udvidede samarbejdet til at komme i Complea hosting i 2021, i tråd med virksomhedens udvikling på flere parametre. 

Fast pris uden overraskelser

Selvom konstruktørerne i DCB benytter tunge tegneprogrammer, og resten af forretningen også kræver en del IT-kapacitet, så var der bred enighed, blandt DCB og Complea, om at flytte over i Complea Hosting, frem for at installere nye servere internt. I samarbejdet indgår fortsat en IT-samhandelsaftale med fast pris hver måned, men et helt serverrum er sparet væk og dermed også muligheden for nedbrud, reparation eller udskiftning af eget udstyr. For økonomichef, Kirsten Berthelsen er det ganske tilfredsstillende at vide, hvor mange penge der hver måned bliver brugt på IT, uden overraskelser.  

”Det er rart at kunne give det ansvar til Complea med ro i maven, fordi jeg ved DCB er i trygge hænder.”

Kirsten Berthelsen
Økonomichef - Danish Crane Building A/S

Et stille samarbejde

Når det drejer sig om IT, er et succesfuldt samarbejde for DCB et, hvor tingene fungerer og der dermed ikke behøves at være daglig korrespondance mellem parterne, medmindre behovet opstår. Kirsten Berthelsen beskriver det således:

 
”Samarbejdet med Complea har foregået siden 2016, hvilket godt kan mærkes, ment på den måde, at de bare er blevet en forlænget del af huset. Medarbejderne tager kontakt, hvis de har behov for det og ellers hører jeg fra Complea, når de proaktivt kommer med anbefalinger, som kan have relevans for os. Det fungerer upåklageligt.”

 

Klar til fremtiden

Ligesom med alt andet, bliver forretningen hos DCB også mere og mere digitaliseret og automatiseret. Det gælder både bygge- og udviklingsprocesserne såvel som selve produkterne. De fleste af kranerne er efterhånden processtyret via PLC-systemer, og jo sværere produkter, der skal fremstilles, des mere kræver det af virksomhedens kompetencer og knowhow. Derfor er det vigtigt, at IT-løsningen passer til virksomheden som den ser ud nu, men også giver skalerbare muligheder til at følge med den hurtige udvikling. For Kirsten Berthelsen letter det hverdagen at vide det forholder sig sådan som kunde hos Complea:

 
”Det er rart at kunne give det ansvar til Complea med ro i maven, fordi jeg ved DCB er i trygge hænder og Complea naturligt følger med og understøtter vores udvikling.”
 

OM DANISH CRANE BUILDING

  • Blev etableret i 1983, beliggende i Nibe
  • Står for alt inden for udvikling, projektering, produktion og montage af kraner
  • Har fortsat administration, salg, produktion, teknisk afdeling samt serviceafdeling i Nibe
  • Motto: "Den rigtige løsning til den rigtige pris i rette tid."

OM SAMARBEJDET:

  • Hosting og drift af servermiljø
  • Komplet backupløsning
  • First level support

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn