menu

Bliv en del af holdet

På denne side finder du vores ledige stillinger samt information om vores ansøgningsprocedure. Du kan også læse om Complea Academy og hvilke tiltag vi generelt gør for at gøre Complea til et godt sted at arbejde og være.

Ansøgningsprocedure

  • Når du sender en ansøgning til en af vores ledige stillinger, modtager du en bekræftelse. 
  • Dernæst gennemgår HR og den pågældende afdelingsleder for stillingsopslaget løbende ansøgninger. Vi giver dermed også løbende svar, da vi sjældent har en ansøgningsfrist. 
  • Kandidater, der går videre, indkaldes til 1. samtale, hvor HR og eventuelt afdelingsleder vil deltage.
  • Herefter laves en vurdering og kandidaten vil enten modtage afslag telefonisk eller blive indkaldt til 2. samtale, hvor Compleas direktør, Morten Hovaldt deltager, enten med HR eller afdelingsleder. 
  • I enkelte tilfælde vil en 2. samtale ikke være nødvendig.
  • Efter 2. samtale indgås der enten aftale om ansættelse eller gives afslag mundtligt. 

Opbevaring af personoplysninger

Hvis du uploader dine personoplysninger via vores ansøgningsportal, bliver du i processen bedt om at besvare, om vi må gemme dine oplysninger til behandling af ansøgningsmaterialet.
 
Hvis du svarer nej, slettes ansøgningen omgående, medmindre andet aftales.

Svarer du modsat ja, opbevares din ansøgning og/eller CV så længe det tjener et sagligt formål, og maksimum. 6 mdr.   
 

Complea Academy

Vi har udviklet Complea Academy for at give vores medarbejdere mulighed for personlig og faglig udvikling. Samtidig sikrer vi også herigennem, at Team Complea sammen udgør de rette kompetencer, så vi kan yde den bedste service over for vores kunder.

Rum til personlig og faglig udvikling

Hos Complea har vi stor fokus på at tiltrække dygtige medarbejdere og et endnu større fokus på at skabe gode rammer, så de har lyst til at blive.
 
Derfor har vi blandt andet udviklet Complea Academy, som er et struktureret program, der gør det muligt for vores medarbejdere at vokse både personligt og fagligt. 

Complea er en agil virksomhed, som er en fordel i mange henseender – blandt andet, når det kommer til at tilbyde medarbejderne muligheden for at avancere og flytte sig både vertikalt og horisontalt i virksomheden. 
 

Complea Academy i praksis

Hos Complea ser vi på det hele menneske. Derfor sætter Complea Academy fokus på både soft skills og hard skills. De bløde værdier er lige så vigtige, som at have de rette kompetencer. Ved at have den tilgang tror vi på, at vi kan bidrage på bedste vis til glade medarbejdere.

For at identificere virksomhedens hard skills, laver vi en kompetencematrix for alle afdelinger og medarbejdere. Det synliggør for både virksomheden og medarbejderne, hvilke kompetencer vi har og hvilke vi eventuelt skal opkvalificere. Det kan derfor gå begge veje for virksomhed og medarbejder i forhold til ønske om videreuddannelse og vidensdeling, så vi altid kan sikre de kompetencer kunderne efterspørger, samtidig med medarbejderen fortsat finder sit arbejde og daglige opgaver interessante.  
 

En stærk kultur

Når vi siger Compleanerne er vores vigtigste aktiv, så mener vi det rent faktisk også. For os er der tydelig sammenhæng mellem et godt arbejdsmiljø og en god forretning. Motiverede og glade medarbejdere, der trives, skaber forudsætningerne for effektivitet og ikke mindst resultater. Derfor søsætter vi løbende tiltag for at sikre, at Complea fortsat er en god og attraktiv arbejdsplads. Som en del af Team Complea vil du derfor mærke, at vi sætter dig og holdets trivsel højt. Fire gange årligt udsendes, foruden den daglige dialog, pulsmålinger, hvorigennem vi sikrer, at vi har den rette puls hele vejen rundt, billedligt fortalt.
 
Vi værner om din sundhed og serverer sund og lækker morgenmad og frokost hver dag, lavet af vores egen kok og køkkenassistent. Hver anden torsdag tilbydes der massage til medarbejderne, således vi også fysisk er i topform. Dertil forsøger vi løbende at forsøde tilværelsen for Compleanerne med små gimmicks i hverdagen eller arrangementer udenfor huset. 

Når du træder ind på kontoret, vil du møde en flad struktur, hvor vi sammen er ansvarlige for at løfte de daglige opgaver, uanset titel. Hverdagen er præget af korte beslutningsprocesser og en handlekraftig kultur. Vi er en mobil virksomhed, som blandt andet kommer til udtryk gennem medarbejdernes mulighed for at avancere og flytte sig både vertikalt og horisontalt. 

Vores værdier er kernen i vores kultur og fundamentet for vores eksistens. Vi vil hver dag være Stolte af og Ansvarlige for den indsats vi yder for vores kunder og hinanden, hvilket udtrykkes gennem vores øgede fokus på Åbenhed og Fleksibilitet

Elev hos Complea

Vi ønsker at tage et socialt ansvar, når det kommer til at uddanne elever. Derfor bestræber vi os på løbende at have elever ombord på holdet. Vi ønsker desuden at have et godt og gensidigt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne. Ansvaret for at sikre den kommende arbejdskraft indenfor IT-branchen er ikke uddannelsesinstitutionernes alene. Det ansvar ønsker vi også at tage på vores skuldre.
 
Vi har elever i forskellige afdelinger, og der er mulighed for at prøve kræfter med alt fra IT til drift og support. 

Ved Complea vil du som elev opleve et højt fagligt niveau. Vi ønsker at sætte standarden højt, og du kan derfor forvente at opnå en betydelig mængde ny viden og færdigheder. Du bliver en vigtig del af Team Complea, og vil få en høj grad af ansvar. Vores dygtige kollegaer står klar til at klæde dig godt på til din fremtid og sikre en klar plan for din elevtid.
 

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn