menu

Vigtigt at gøre sig umage

Aeropak A/S er en produktionsvirksomhed i Hedensted, som simpelt formuleret fylder produkter på dåse. Graver man dybere i Aeropaks foretagende, åbnes et helt univers inden for teknologi, viden og produktion, som i sidste ende efterlader kunden med den helt rigtige blanding i de helt rigtige dåser. Aeropak har kunder inden for mange forskellige nicheområder og gør sig hver dag umage for at efterleve virksomhedens værdisæt, som handler om at opføre sig ordentligt over for miljøet, lovgivningen, medarbejderne, leverandørerne og sidst men ikke mindst kunderne. Det kræver en velfungerende produktion og en sådan kræver, at Aeropak hele tiden er på forkant med udviklingen. Her kommer Complea ind i billedet. 

En stille partner

Aeropak har været kunde hos Complea siden 2016 og løbende udviklet samarbejdet, så det i dag rummer IT hosting, support og ERP. Gennem regnskabschef hos Aeropak, Rikke Reinschs beskrivelse omkring samarbejdet, skinner det igennem, at der er blevet opbygget en særlig tillid mellem Complea og Aeropak på baggrund af flere års succesfuldt samarbejde. Rikke Reinsch sætter ord på samarbejdet:

”Aeropaks værdier passer godt sammen med Complea, som netop altid gør sig umage. I mine øjne er en succesfuld IT-samarbejdspartner en stille partner, som agerer i baggrunden og ubemærket sørger for alting fungerer. Det gør Complea med stor succes.”

I mine øjne er en succesfuld partner en stille partner, som agerer i baggrunden og ubemærket sørger for alting fungerer. Det gør Complea med stor succes.

Rikke Reinsch
Regnskabschef - Aeropak A/S

På forkant med udviklingen

Der stilles større krav til en velfungerende produktion end tidligere i takt med den stigende digitalisering. For Aeropak har det helt specifikt betydet, at pakkerobotter har fundet vej ind i produktionen. Ud over at imødekomme den stigende efterspørgsel, som kræver, at der kommer flere dåser igennem produktionen, aflaster pakkerobotternes tilstedeværelse samtidig medarbejderne; det er et meget tungt arbejde at flytte dåser fra produktionsbånd til kasse, hvorfor pakkerobotterne også er et godt redskab til at skabe et bedre arbejdsmiljø. 

Hele det setup kræver en stærk IT-samarbejdspartner, som sammen med Aeropak sørger for at være på forkant med udviklingen og sikre, at forretningen kører som den skal. Rikke Reinsch bemærker endnu en gevinst:

”Når udviklingen går så stærkt, så betyder det også, at Aeropak sparer penge på at være i hosting hos Complea, frem for hele tiden at skulle sørge for at have opdateret udstyr selv.”

OM AEROPAK

  • Tilbyder knowhow og ekspertise inden for aerosolpåfyldning
  • Kontor og produktion i Hedensted

 

OM SAMARBEJDET:

  • Hosting og drift af servermiljø
  • Dynamics NAV
  • Complet software
  • First level support

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn