menu

IT 24/7/365

Hos Complea leverer vi en komplet IT-løsning, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov.

Vores mål er, at du kan koncentrere dig om din kernevirksomhed uden at bekymre dig om din IT-løsning - den tager vi os af fra implementering til drift. 

Private cloud

Med en private cloud løsning lejer din virksomhed en eller flere servere i vores hostingcenter. Her kan du samle alle virksomhedens data, hvad enten du har dem samlet på en lokation eller har flere - måske også i udlandet. I vores hostingcenter har vi styr på sikkerheden og opdatering af udstyret, så du kan trygt overlade dine data til os.

IT-sikkerhed

Har du styr på virksomhedens IT, eller finder du det uoverskueligt at gennemskue, om I nu også er helt dækket ind?

Complea rådgiver dig naturligvis også om din IT-sikkerhed, og hjælper dig med at sikre dig bedst muligt. Der er mange forskellige behov fra virksomhed til virksomhed, så vi sammensætter i fælleskab en løsning til netop dine behov - hverken mere eller mindre.

OT

De fysiske produktionsapparater i produktionsvirksomhederne, også kaldet operationel teknologi (OT), udvikler sig efterhånden til industrirobotter, hvilket betyder de går fra at have været adskilt fra it-infrastrukturen til nu at være koblet op på netværket. I et samarbejde med Complea, gennemgår vi hele jeres OT-setup og får sammen dannet en strategi for teknisk beskyttelse og sikkerhed af jeres virksomheds OT-miljø.

WiFi

Vi kan rådgive dig og sikre din virksomhed en optimal WiFi løsning. Gennem vores IT-løsning sørger vi for, at din virksomhed har et trådløst internet med den rette hastighed, så opgaverne i din virksomhed kan klares uden forsinkelser.  Vi sørger for at sikkerheden på WiFi netværket og løsningen er overvåget i vores datacenter, så vi hurtigt kan servicere, hvis behovet opstår.

Infrastruktur

Complea sikrer din infrastruktur gennem en grundig gennemgang af, hvad din virksomhed har behov for efterfulgt af installation og drift af dit nye setup. 

Rådgivning

I et samarbejde med Complea får I altid rådgivning med både før, under og efter samarbejdets opstart.

Microsoft 365 licenser

Complea rådgiver og finder den rigtige Microsoft 365 plan ud fra jeres behov og arbejdsgange.

ISAE 3402

Compleas hostingydelse er ISAE 3402 certificeret efter international standard.

Det er din garanti for, at vi holder lovkrav og god IT-skik.

SKI leverandør


Complea er godkendt som SKI leverandør på forskellige rammeaftaler.

Complea er dermed kvalitetsstemplet gennem SKI til at være en del af SKIs indkøbsaftaler og dermed deltage i udbudsfasen på projekter inden for det offentlige.
 

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn