menu

I forlængelse af den positive udvikling Complea har gennemgået, har direktør, Morten Hovaldt og tekniske direktør, Jeppe H. Larsen valgt at udvide ejerkredsen.

Dette sker for fortsat at kunne sikre det bedst mulige grundlag for den fortsatte vækst.

Compleas IT koncept oplever stor succes hos de danske virksomheder og efterspørgslen stiger fortsat. Derudover ser udviklingen også positiv ud for Compleas løsning inden for operationel teknologi. Begge dele ledes til dagligt af afdelingsleder, Kasper Kjøller Juul Jensen.

Kasper vil fremadrettet være medejer af Complea med 10% ejerskab. Derudover vil Kasper også indtræde i Compleas bestyrelse. 

Kasper tiltrådte hos Complea i 2017 efter en lang og flot karriere hos Data Discount med fokus på erhverv. Kaspers brede, tekniske viden og dedikation til sit arbejde vandt hurtigt indpas i hans nye rolle, og koblet sammen med hans høje servicegen og naturlige lederegenskaber, har det gjort ham til en højt værdsat medarbejder. 

Kasper vil til daglig være at finde i sin sædvanlige rolle som afdelingsleder for projektafdelingen, hvor Kasper sammen med sit team og resten af huset hver dag gør et stort stykke arbejde for at få alle vores projekter til at lykkes. 
 

fredag, 18. november 2022

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn