menu

Pressemeddelelse: Compleas ”Complet” er klar til næste skridt på vækstrejsen

Complea A/S, Nørresundby, den 4. december 2023

Complea, en toneangivende aktør inden for IT-verdenen, annoncerer i dag en strategisk beslutning om at frasælge sit egenudviklede software Complet, og give liv til en selvstændig virksomhed. Denne udvikling markerer en ny begyndelse for Complet, en innovativ softwarepakke, der har opnået betydelig anerkendelse.
 

For at løfte Complet til nye højder og imødekomme den stigende efterspørgsel, har Compleas direktør Morten Hovaldt valgt at skabe en selvstændig virksomhed med navnet Celectas A/S. Denne transformation sikrer en dedikeret ledelse, der fokuserer udelukkende på udvikling af softwareforretningen. Dette vil stille Celectas endnu stærkere i forhold til at imødekomme især eksisterende og nye kunders efterspørgsel.
 

Morten Hovaldt vil være en central figur i Celectas som bestyrelsesformand og medejer. Selvom han ikke vil deltage i den daglige drift, er han fast besluttet på at sikre medarbejdere og kunder en stabil fremtid. Der vil medfølge otte medarbejdere fra Complea. Celectas har sikret den erfarne og meget kompetente Flemming Svanholm som direktør og medejer. Flemming deltager ligeledes i bestyrelsen sammen med Ole Madsen og Morten Hovaldt. 
 

"Jeg er oprigtigt glad for denne konstellation med Flemming og Oles medvirken. Det giver Complet muligheden for at tage et kvantespring. Med dette tiltag er der tilført den rette kompetence og kapacitet til, at Complet kan vækste på det plan, det har potentiale til, og de eksisterende kunder kan opleve den efterspurgte udvikling," udtaler Morten Hovaldt. 
 

Med efterspørgslen fra både nye og eksisterende kunder, der ønsker at udforske alle de muligheder, Complet rummer, ser fremtiden lys ud. Flemming Svanholm udtrykker sin glæde over at blive betroet denne spændende mulighed:
 

"Jeg er glad for at få vist tillid til at gribe denne meningsfyldte opgave. Jeg ser et enormt potentiale i Complet til at dække mange af de behov, som tendenserne inden for digitalisering kræver af virksomheder i dag og i fremtiden. Samtidig har det stor betydning for mig at sikre, at de nuværende medarbejdere og eksisterende kunder kommer godt med på rejsen." 
 

Denne strategiske beslutning positionerer Complet til at levere endnu mere værdi og innovation til kunderne, samtidig med det danner bedre grobund for Complets vækstrejse. 
 

Overdragelsen træder i kraft den 1. januar 2024. Celectas A/S placeres i egen bygning på adressen Sundsholmen 25, 9400 Nørresundby.

For yderligere information, kontakt venligst:
Direktør, Morten Hovaldt - Complea A/S - mail mhl@complea.dk 
Direktør, Flemming Svanholm - Celectas A/S - mail fbs@celectas.dk 

mandag, 4. december 2023

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn