menu

Complea inviterer til reception på kontoret Frederikshavn

Den 1. marts slog Complea dørene op i nye lokaler på Knivholtvej 2D i Frederikshavn. Siden har der været travlt med at få lokalerne gjort flotte og skarpe at se på både ude og inde. Nu står lokalerne klar, og derfor vil Complea gerne invitere kunder (nye som gamle), naboer, venner, familie og andre nysgerrige sjæle på reception den 1. juni kl. 11.00-16.00. Der er mulighed for at hilse på Complea teamet, som tænder op i grillen og serverer kolde drikkevarer.

Morten Hovaldt stiftede i 2010 Complea A/S, for at tilbyde dansk erhvervsliv en stærk samarbejdspartner indenfor IT-løsninger og telefoni. Virksomhedens koncept er at tilbyde pakkeløsninger, som indebærer installation, drift og support. Dette koncept har markedet taget rigtig godt imod.

Siden er virksomheden stormet frem og er bl.a. kåret som Gazelle viksomhed tre år i træk samt AAA-kreditværdighed hos Bisnode. I dag har Complea omkring 40 ansatte med kontor i Nørresundby og Frederikshavn. Kunderne omfatter bl.a. AAB, Uggerhøj, Hydrema og Ruths Hotel. Derudover har Complea etableret større forretningsben på Grønland med kunder som Selvstyret, flere kommuner og nogle større private virksomheder.

søndag, 15. april 2018

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn