menu

XL-BYG i Elling går all in med Complea

XL-BYG i Elling er Vendsyssels største privatejede tømmerhandel. Virksomheden blev stiftet i 1966 og er siden vokset, så den nu beskæftiger knap 100 medarbejdere med afdelinger i Elling, Hjørring, Tårs og på Læsø.

For nogle år siden stod XL-BYG i Elling med behov for en ny IT-leverandør og valget faldt på Complea, som netop havde åbnet en afdeling i Frederikshavn. Dengang tog samarbejdet udgangspunkt i drift og support af XL-BYGs egne servere samt øvrige IT-løsninger.

Øjeblikkelig hjælp

En moderne tømmerhandel, som XL-BYG i Elling, er totalt afhængig af IT. Fra kasseapparatet i butikken, udsendelse af fakturaer i proffcenteret til leverancer af materialer fra Skagen til Aalborg – alting er koblet op på IT. Derfor er det vigtigste, at IT bare kører.

Vi er utroligt afhængige af vores IT. Det vigtigste for os er, at det bare virker og vi får den hjælp, der skal til med det samme. Har vi brug for øjeblikkelig hjælp, så får vi øjeblikkelig hjælp, og det er det altafgørende for os”, siger Frank Jensen om samarbejdet.

Vi får øjeblikkelig hjælp, og det er ikke nogen bestemt person - der er bare sådan, det er. 


Frank Jensen
Sælger - XL-BYG Elling

All in

Da XL-BYG i Elling stod med valget om at udskifte deres egne servere eller lægge deres data over i Compleas hostingcenter, valgte de sidstnævnte. Flytningen gik forbløffende glat, fortæller Frank Jensen:

 ”Vi havde forventet, at der ville opstå nogle udfordringer, men det har der slet ikke været. Det var faktisk lidt imponerende, så glat det gik.”

XL-BYG i Elling er med indflytningen i Compleas hostingcenter gået ”all in” med Complea, og det skyldes ifølge Frank Jensen, at de er utroligt tilfredse med samarbejdet.

Vi er så tilpas med samarbejdet. Det er helt perfekt, og det er derfor, vi har valgt at lægge alt over til Complea. Nu hænger vi på jer”, slutter Frank Jensen med et smil.

OM XL-BYG ELLING GRUPPEN

  • Grundlagt i 1966
  • 100 medarbejdere
  • Afdelinger i Elling, Tårs, Hjørring og på Læsø

 

OM SAMARBEJDET:

  • Levering og installation af nyt IT- og serverudstyr
  • VMware servere i Compleas hostingcenter
  • Online Backup
  • Proaktiv overvågning af netværk, servere og fiberlinjer
  • Levering og installation af WiFi løsning

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn