menu

Windows 7 - end of life

Microsoft stopper al support af Windows 7 den 14. januar 2020. Kører din PC med Windows 7, er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad der skal ske med din Windows i fremtiden.

Fra den 14. januar stopper Windows med al support og herunder også sikkerhedsopdateringer til Windows 7. Det betyder, at risikoen for virus og andre sikkerhedstrusler øges betydeligt herefter. Eventuelle sikkerhedshuller vil ikke blive lappet, og det er derfor nemmere for hackere at finde vej ind på dit system.

Det er dog vigtigt, at nævne, at dit Windows 7 ikke stopper med at virke, men kan anvendes som før.

 

Opgrader til Windows 10

På nuværende tidspunkt er Windows 10 den bedste erstatning for Windows 7. Windows 10 er den nyeste version af Windows, som løbende bliver opdateret, og derfor er den sikreste udgave.

Vi anbefaler, at du undersøger alle PC’ere i virksomheden for at finde ud af, hvilket operativsystem de anvender. Det er også vigtigt at undersøge evt. computere på lager eller andre hjørner af virksomheden. Er en PC koblet på netværket, udgør den en mulig vej ind for hackere, og derfor skal alle PC’ere løbende opdateres.

Finder du en forældet version af Windows, så sørg for at få den opgraderet inden 14. januar 2020. Alternativt kan du koble PC’en fra internet, hvis det er nødvendigt at køre med Windows 7.

torsdag, 9. januar 2020

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn