menu

Der afholdes video- og telefonmøder som aldrig før og det er derfor vigtigere end nogensinde at have et professionelt setup, som sikrer en god kvalitet fra start til slut. 

Kender du det? Du er sikkert allerede blevet semi-pro konferenceafholder fra hjemmekontoret, hvor lidt skraslen i baggrunden og tekniske udfordringer har været alment accepteret på baggrund af den anderledes situation, som de fleste har siddet i. Men nu er du tilbage på kontoret og forventningerne til dit tekniske setup er automatisk steget hos modtagerne bag skærmen. Det eneste problem består i, at dit udstyr er fuldstændig det samme som på hjemmekontoret og kvaliteten ligeså. 

Konferenceemnerne er blevet udvidet
For blot nogle måneder siden var et telefon- eller videomøde typisk en alvorlig sag. Over meget kort tid har professionelle online møder gennemgået en drastisk udvikling og kan nu også demonstrere alt fra online onsdagsbingo til virtuel fredagsbar i en helt almindelig arbejdsuge. Afstanden mellem afdelinger og landegrænser er blevet mindre, og mulighederne for at dyrke langdistanceforhold kollegaerne imellem via online platforme er uanede. Lytter vi til eksperterne, så er de tiltagne online møder kommet for at blive. 

Hvad kræves der af udstyr til et professionelt konferencesystem?
Der findes en bred vifte af muligheder i forhold til at få et professionelt konferencesystem og der er forskel fra virksomhed til virksomhed, hvilket system der er det rigtige.  Overvej spørgsmål som, hvor mange mødedeltagere, der typisk deltager i jeres konferencemøder og hvordan jeres fysiske rammer kan bidrage til det bedste setup, hvor skærm og lyd placeres bedst muligt. Der er samtidig stor forskel på, hvor brugervenlige og intuitive konferencesystemerne er, hvilket har stor betydning for, hvor meget de vil blive brugt blandt dine medarbejdere. 

Hvor skal du starte?
Complea har stor erfaring med opsætning af konferencesystemer og kan hjælpe dig med at afdække jeres behov og finde den rigtige løsning. Vi påtager os gerne opgaven for dig og din virksomhed såfremt vi også må tage et kig på dit generelle IT setup.

Vi hjælper også gerne med ERP løsninger og vores egetudviklede software Complet. Tag en uforpligtende snak med kundeansvarlig, Jesper Holst Tommerup på telefon 9632 7007 og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

tirsdag, 30. juni 2020

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn