menu
Complea har netop indgået en aftale med firmaet Formula der blandt andet står bag Totalview, – om distributionsret af Formulas produkter på Grønland.

Kombination af 3CX og Totalview

Det var Complea der for en del år siden stod bag initiativet til at få den IP baserede telefoniplatform 3CX og Totalview, til at arbejde sammen. Totalview er et PC-baseret omstillingsbord med tilhørende klienter og Mobil App, - det er meget fleksibelt og har en enkel og nem brugerflade. Complea har allerede installeret løsningen hos flere Grønlandske erhvervsvirksomheder – senest er det Grønlandske selvstyre sat i drift med denne løsning og Sermersooq Kommune vil blive idriftsat primo 2018. I disse løsninger bruges 3CX som den ”motor” der driver hele telefonien og Totalview står som selve brugerfladen. Kombinationen skaber et unikt produkt der kan bruges som redskab til at skabe overblik for både receptionister og de resterende medarbejdere i virksomheden. Løsningen kan suppleres med Totalview App til SmartPhone, den giver brugeren de samme muligheder, på mobilen, som de har når de sidder med deres PC. Totalview har fuld kalenderintegration, det betyder at alle aftaler i Outlook også kan ses i Totalview og samtidig får man vist om medarbejderen har status som værende i møde, på ferie, eller andet. Yderligere kan man se om personen er optaget på telefonen. Det er derfor produktet hedder ”Totalview” – det giver det totale overblik. Ud over Totalview, omhandler distributionsaftalen ligeledes de øvrige produkter som Formula kan levere, det drejer sig eksempelvis om systemer til tidsregistrering. 

Et stort skridt for Complea

Med distributionsaftalen af Totalview og de øvrige produkter fra Formula, har Complea taget endnu et skridt mod at sikre sig en stærk position på det Grønlandske marked. Det betyder blandt andet, at alle løsninger hvor der ønskes Totalview, skal leveres i samarbejde med Complea – uanset hvilken løsning Totalview skal installeres sammen med.

torsdag, 30. november 2017

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn