menu

Pressemeddelelse

Den nordjyske IT-virksomhed, Complea A/S har gennem sin tiårige levetid fået et solidt fodfæste i Nordjylland og skabt en komet-forretning med kunder fra hele landet. Undervejs har Complea foretaget strategiske opkøb, og denne gang har virksomheden erhvervet sig flere tekniske og kompetente kræfter med opkøbet af softwarevirksomheden Monosoft ApS, beliggende i Grenå. 

Complea oplever stor efterspørgsel på virksomhedens kompetencer inden for softwareudvikling, og særligt Compleas eget udviklede software, Complet, som allerede er i brug hos mange kunder. Compleas direktør, Morten Hovaldt kommenterer:

”Opkøbet af Monosoft vil styrke vores udviklingsafdeling, primært med fokus på Complet-pakken. Samtidig har vi fået rigtig godt fat i udviklingsmarkedet, hvilket giver incitament til at forstærke os generelt inden for udviklingsopgaver.” 

Medarbejdere, kunder og øvrige aktiviteter hos Monosoft videreføres som en integreret del af Complea fra den 1. januar 2021, og vil flytte til Compleas nye lokation i Aarhus pr. 1. april 2021. 

Monosoft ApS blev etableret i 2010 og har i alt otte medarbejdere, som med direktør, Jimmy Borch i spidsen har oparbejdet en succesfuld forretning med høj teknisk ekspertise. Jimmy Borch fortæller om opkøbet:

”Monosofts fokus har primært været på det tekniske og udvikling af vores dygtige programmører, som sammen med Compleas kompetente udviklere giver et godt setup. Samtidig ser vi et kæmpe potentiale, til gavn for kunderne, i sammenlægningen mellem de førnævnte kompetencer og Compleas stærke IT-infrastruktur, veletablerede first-level support samt strukturerede salgsorgan.”

Med opkøbet af Monosoft består Complea A/S af over 50 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aalborg og afdelingen i Frederikshavn. 
 

mandag, 4. januar 2021

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn