menu

Sidste år købte Complea CMS systemet ”Ultimize” af Konxion, og nu har de to virksomheder pr. 1. januar 2020 indgået en aftale om, at Complea overtager supporten, videreudviklingen og serviceringen af alle Ultimize hjemmesider.

 

Aftalen sker i forbindelse med Konxions fokus på at styrke og fokusere på kerneforretningen. 

Partner og kreativ direktør Thomas Thomsen udtaler:

”I 2019 har vi fokuseret på at styrke vores kerneforretning inden for Umbraco udvikling og markedsføring på de sociale medier. I den forbindelse overtog Complea rettighederne til Ultimize CMS. Med Compleas store ekspertise i netop Ultimize giver det god mening, at de nu fremover vil servicere alle Ultimize hjemmesider.”

Hos Complea glæder man sig også over muligheden for at komme i endnu tættere kontakt med de mange Ultimize kunder. 

“Det er en naturlig udvikling for Complea at opruste yderligere – også på dette felt. Vi oplever en stigende efterspørgsel på web-løsninger i vores kundesegment. Vi har en stærk ydelsespalette af IT-løsninger, og med denne aftale kan vi forløse det store potentiale, som platformen rammer samtidig med, at vi kan servicere Ultimize kunders behov endnu bedre,” siger Morten Hovaldt, der er direktør i Complea.

 

De virksomheder, der i dag anvender Ultimize, vil fremover skulle kontakte Complea direkte på support@complea.dk eller 9632 7070.

Spørgsmål hertil stilles til Projektleder Anders Jørgensen på tlf. 9632 7012 eller ahj@complea.dk.

fredag, 3. januar 2020

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn