menu

Complea overtager aktiviteterne i virksomheden SHAPE IT A/S

IT- og televirksomheden Complea overtager pr. 1. maj 2018 aktiviteterne i virksomheden SHAPE IT, som tilbyder ERP-systemer og skræddersyede IT-løsninger. Compleas strategi for 2018 er præget af et mål om at få opbygget en ERP-afdeling. Med overtagelsen af SHAPE IT kan Morten Hovaldt, direktør Complea, ikke få en bedre opstart på denne. 

IT-virksomheden Complea overtager pr. 1. maj aktiviteterne i den nordjyske virksomhed SHAPE IT. Overtagelsen omfatter medarbejdere, kunder og øvrige aktiver, der nu videreføres som en integreret del af Complea.

Overtagelsen er den seneste i en række strategiske opkøb og overtagelser, som skal styrke Compleas position som Danmarks mest innovative leverandør og servicepartner indenfor IT-løsninger, telefoni og nu også ERP-systemer samt softwareudvikling.

- Vi oplever en større efterspørgsel i markedet på at samle IT- og ERP-løsninger ved samme leverandør, forklarer Morten Hovaldt omkring overtagelsen. Ligeledes har vi desværre oplevet, at vores kunder er blevet presset ud i forhastede og, i mange tilfælde, dårlige beslutninger omkring udskiftning af ERP- løsninger. Vi ønsker at hjælpe vore kunder og især disse oplevelser har været afgørende for vores beslutning omkring udvidelse med ERP samt softwareudvikling.  

Derudover er overtagelsen en oplagt mulighed for at nå ud til endnu flere virksomheder, idet Complea får oprettet en ERP-afdeling samt får igangsat yderligere et strategisk punkt omkring softwareudvikling og kundetilpassede løsninger.

SHAPE IT: Overtagelsen bliver en fordel for medarbejdere og kunder

SHAPE IT havde en størrelse, der i flere sammenhænge vurderes for lille i forhold til projekters størrelse og kompleksitet – selv om kompetencen var til stede, forklarer SHAPE ITs direktør Bruno Hansen om beslutningen om at overdrage aktiviteterne til Complea.

Et af de vigtigste mål med overtagelsen er at sikre kunderne de bedste løsninger, services og support.

- SHAPE ITs kunder kan fortsætte uændret eller benytte de nye muligheder i Compleas løsninger inden for Hosting, IT, telefoni m.v. siger Bruno Hansen.

Morten Hovaldt supplerer:

- Udover fokus på nuværende kerneforretning kan vi nu supportere kunden endnu bredere samt udvikle de skræddersyede løsninger, kunderne efterspørger.

Han tilføjer afsluttende, at målsætningen for Complea er yderligere vækst i såvel omsætning som medarbejderstab.

fredag, 20. april 2018

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn