menu

Pressemeddelelse: Complea investerer massivt i fremtiden

Complea A/S, Nørresundby, den 13. Maj 2024

IT-virksomheden, Complea A/S kan i dag bringe en glædelig og vigtig meddelelse:  Virksomheden har påbegyndt en tocifret millioninvestering for at sikre endnu bedre IT-sikkerhed og service til eksisterende og fremtidige kunder. Investeringen omfatter flere væsentlige tiltag, der sigter mod at forbedre IT-sikkerheden, oppetiden og performance.
 

En af de mest markante ændringer er etableringen af endnu et hostingcenter. Det betyder, at kritiske servere nu kan driftes fra flere fysisk adskilte lokationer samtidigt, hvilket forbedrer sikkerheden markant samt sikrer oppetiden for kundernes systemer.

Samtidig udskiftes al eksisterende serverhardware til nye og hurtigere Nutanix-optimerede HPE-servere. Dette skridt forventes at øge performance af virksomhedens serverinfrastruktur markant.

Derudover opgraderes det centrale netværk til 25Gbit, en betydelig forøgelse fra de nuværende 10Gbit. Denne opgradering vil ikke kun forbedre netværkets hastighed, men også øge dets kapacitet og stabilitet.

"Vi investerer i fremtiden for at sikre vores kunders IT-sikkerhed både i dag, i morgen og i fremtiden. Det er vigtigt for os at være på forkant og kunne tilbyde den bedst mulige service, og denne investering er et nødvendigt skridt i dette,”  fortæller Morten Hovaldt, direktør hos Complea A/S.

Denne investering vil resultere i en markant forbedret IT-sikkerhed og serviceoplevelse for virksomhedens kunder og sikre, at Complea forbliver på forkant med udviklingen inden for IT-infrastruktur.
 

For yderligere information, kontakt venligst:
Direktør, Morten Hovaldt – Complea A/S – mail mhl@complea.dk  
 

mandag, 13. maj 2024

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn