menu

Pressemeddelelse

Fredag 1. november 2019

De tre store og traditionsrige organisationer Spar Nord, A. Enggaard og 3F får nyt og ungt selskab i gruppen af tribunesponsorer på Aalborg Portland Park.

IT-virksomheden Complea, der blev grundlagt i 2010 af Morten Hovaldt og har hovedkontor i Nørresundby, er således ny tribunesponsor for den nordlige langside på Aalborg Portland Park.

"Vi er stolte af at få en ny, nordjysk vækstvirksomhed som Complea ind som tribunesponsor for den ene langside på Aalborg Portland Park. At Complea dermed blander sig med tre store og traditionsrige tribunesponsorer som Spar Nord, A. Enggaard og 3F vidner om, at Complea er en virksomhed, der har oplevet markant vækst de seneste år, og allerede er blevet en rigtig stor spiller inden for IT- og digitaliseringsløsninger", udtaler AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum.

"Complea har i flere år været en af vores partnere, og vi glæder os meget til et øget samarbejde med Complea, der som en vækstende IT-virksomhed tydeligt viser, at Aalborg udvikler sig som vidensby", udtaler Thomas Bælum.

Complea er en komplet IT-virksomhed, der tilbyder værdiskabende IT-, telefoni- og ERP-løsninger til nationale og internationale virksomheder.

Compleas vækstrejse har blandt andet budt på ”regionsvinder af Gazelle” samt udnævnelse til ”Entrepreneur of the year”, hvilket i dag har gjort at firmaet beskæftiger flere end 40 medarbejdere.

"AaB’s strategi ”Nordkraften” sender et signal om hårdt arbejde og talentudvikling, og det er tanker, vi kan spejle os selv i", udtaler Morten Hovaldt, direktør i Complea.

"Derfor er vi glade for, at vi kan øge samarbejdet med AaB omkring dette tribunesponsorat, så vi kan støtte AaB og samtidig udbrede kendskabet til Complea", siger Morten Hovaldt.

Tribuneskiltene vil være under opførsel til søndagskampen mod FC Midtjylland.
Den færdigudsmykkede tribune lader vente på sig til hjemmekampen mod AC Horsens 24. november 2019.

 

For yderligere info

Thomas Bælum, adm. direktør, AaB                                                    2251 7901

Morten Hovaldt, direktør, Complea                                                     3028 9320

 

fredag, 1. november 2019

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn