menu

Offentliggjort på aabsport.dk her, af Rasmus Estrup, AaB.

Siden 2017 har AaB og Complea været samarbejdspartnere, og i november 2019 blev Complea tribunesponsor for den nordlige langside på Aalborg Portland Park. 

Nu har AaB og Complea udvidet samarbejdet til en platinpartneraftale, der indebærer, at den nordjyske IT-virksomhed fortsætter sit tribunesponsorat af Complea Tribunen indtil udgangen af 2025. 

- Complea er med sin markante vækst i IT-branchen et lysende eksempel på digitaliseringen i Aalborg, og det er enormt glædeligt, at vi kan fortsætte udviklingen af vores gode samarbejde med Complea, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum. 

- Allerede inden Complea blev tribunesponsor i 2019, havde vi et godt samarbejde. Siden har tribunen fået et nyt og forbedret udseende med røde sæder, og vi glæder os til at AaB’s fans skal få mange gode oplevelser på Complea Tribunen de næste fire år, fortsætter Thomas Bælum.  

Complea er en virksomhed i hastig vækst, og fire gange siden 2015 er Complea blevet udnævnt til Gazellevirksomhed. I 2020 modtog IT-virksomheden også erhvervsprisen Succesvirksomhed, initieret af Spar Nord og BDO. 

- Gennem vores partnerskab er det blevet mere og mere tydeligt, at Complea og AaB deler værdier. Eksempelvis har Complea stor respekt for AaB’s CSR-projekt Hele Nordjyllands Håndsrækning, som giver stor værdi for mange nordjyder og er i tråd med Compleas handlinger inden for samfundsmæssige tiltag, udtaler Morten Hovaldt, direktør ved Complea.

- Derudover har eksponeringen af Complea Tribunen været rigtig god, og det har klart hævet kendskabsgraden til Complea. Samtidig har opdateringen med de nye sæder gjort Complea Tribunen til Danmarks flotteste tribune. Det er der ingen tvivl om, og vi nyder at kunne invitere både trofaste og nye kunder med på Aalborg Portland Park, siger Morten Hovaldt. 

Complea blev grundlagt i 2010 af Morten Hovaldt og har foruden hovedsædet i Nørresundby også kontor i Frederikshavn. IT-virksomheden, der i dag beskæftiger mere end 50 ansatte, leverer IT-løsninger til både nationale og internationale virksomheder.

For yderligere info
Thomas Bælum, adm. direktør, AaB                2251 7901
Morten Hovaldt, direktør, Complea                  9632 7001

onsdag, 24. november 2021

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn