menu

Pressemeddelelse

En imponerende vækstrejse kendetegner IT-virksomheden Complea A/S, som kan fejre 10-års jubilæum den 1. oktober, og stolt fremvise en stigning fra 1-50 både i medarbejderantal og omsætningskurve.

IT-virksomheden Complea A/S har fra første dag oplevet stor succes med sit koncept og kan efter ti år i branchen markere sig som en solid og fremadstormende spiller. Med et veletableret koncept inden for IT, telefoni, softwareudvikling samt ERP løsninger, og en efterhånden lang referenceliste med glade kunder, er det tydeligt, at Complea har ramt rigtigt. 
 

Jysk charme og gennemskuelighed baner vejen

Complea har hovedsæde i Nørresundby og afdeling i Frederikshavn, og servicerer kunder herfra i hele landet. IT-virksomheden har også aktiviteter i udlandet, og har især vundet indpas med sine løsninger i Grønland. Compleas jyske charme og gennemskuelighed tiltaler kunderne og skaber trygge rammer. Ifølge kunderne er en aftale med Complea ligetil og uden uforudsete overraskelser, og det er i høj grad i tråd med Compleas værdi ”åbenhed”, hvor gensidig respekt og ”svesken på disken” princippet vinder frem. Compleas direktør, Morten Hovaldt kommenterer: 

”Complea er til for at fjerne hovedpinen, ikke for at skabe den. Derfor er en aftale med os simpel og gennemskuelig, på trods af vi sidder i en teknisk og videnstung branche.  Vi er en IT-virksomhed, men med mennesket i fokus og derfor tager vi os af tingene, så kunden kan koncentrere sig om egen kerneforretning. ” 
 

Klar på mere

Complea levede de første mange år et forholdsvist stille liv imens virksomheden voksede hastigt i kulissen og styrkede sit koncept. I dag er virksomheden klar til at brande sig i større stil end hidtil, hvilket blev klart, da Complea i efteråret 2019 bekendtgjorde, at de blev tribunesponsor i AaB:

”Complea tribunen har givet os en masse opmærksomhed og gjort os mere synlige i det nordjyske og på landsplan. Vi er klar til den synlighed med alt hvad det indebærer, og ser frem til hvad de næste ti år bringer,” bemærker Morten Hovaldt.

Compleas 10-års jubilæum markeres internt på selve dagen. 
 

søndag, 20. september 2020

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn