menu
Accepter marketing-cookies hvis du vil se videoen.

 

Problemfri IT

Ventisol A/S er en virksomhed beliggende i Vrå, som laver plast vinduer og døre til alt lige fra stald til bolig, med levering til privat og erhverv i hele Danmark samt det nordtyske marked og Norge. IT er en stor spiller i Ventisol i forbindelse med kalkulering af tilbud og selve produktionen, som er bundet op på IT-løsninger. Med et stigende behov for digitale løsninger, kombineret med hurtig support og en større garanti for en problemfri hverdag i forhold til IT, har Ventisol og Complea indgået et samarbejde. 

En hverdag med tryghed

For Ventisol har samarbejdet betydet en hverdag med mere tryghed og langt større fortrolighed med IT generelt. Direktør hos Ventisol, Kim Jørgensen fortæller:

”Medarbejderne er ikke længere så bange for, at der skal opstå fejl i forhold til IT, fordi hjælpen nu er lige i nærheden. Før skulle vi ligesom samle problemerne sammen, så det kunne betale sig at ringe efter én til at komme og kigge på udfordringerne.” Samtidig bemærker Kim Jørgensen tilfredsheden i, at Complea altid står til rådighed og klar til at hjælpe: ”Vi ringer bare, når vi har problemer, og det virker simpelthen bare super.” 

 

Komplet aftale med Complet

Foruden at stå for virksomhedens IT, har Complea også installeret eget softwareprogram, Complet. For Ventisol betyder det, at mange tråde kan samles under ét program, da Ventisols programmer så kan ”snakke sammen”, hvilket gør hverdagen nemmere. Ifølge Kim Jørgensen er det kun starten, og programmets muligheder vil med tiden blive udnyttet i endnu højere grad. 

Vi ringer bare, når vi har problemer, og det virker simpelthen bare super. 


Kim Jørgensen
Direktør, Ventisol A/S

Ingen overraskelser

For Kim Jørgensen har det stor værdi, at samarbejdet minimerer overraskelser i forbindelse med IT – både driftsmæssigt og i forhold til økonomien. Ved at komme i Compleas hosting, har Ventisol ikke længere bekymringer omkring vedligehold af egen server, og økonomien i aftalen byder heller ikke på nogen overraskelser. Med et fast månedsabonnement, er de økonomiske rammer fastlagte og det giver en ro. Kim Jørgensen udtaler:

”Det er en god tryghed at have og en klar fordel for os, at vi kender vores IT udgifter på forhånd”. 

OM VENTISOL A/S

  • Fremstiller plast vinduer og døre
  • Leverer til hele Danmark samt lidt til det nordtyske marked og Norge
  • Producerer og leverer til både erhverv og privat
  • Hovedkontor og produktion ligger i Vrå

OM SAMARBEJDET:

  • Levering af IT-udstyr, herunder PC’er
  • Hosting og drift af servermiljø
  • Komplet backupløsninger 
  • First level support
  • Insallation og support på Complet 

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn