menu

TELEFONI

Hos Complea tilbyder vi telefoni med et af markedets stærkeste produkter.
Vi er nemlig certificeret Platinum Partner på telefoniløsningen 3CX.

Med 3CX-løsningen ligger alle funktioner i grundlicensen. Det betyder, at virksomheden ikke takseres ved interne samtaler eller samtaler på tværs af afdelinger, og derudover er der store besparelser at hente på opkald ud af huset. 3CX-løsningen kan benyttes som almindelig bordtelefon, mobil – eller som oftest begge dele.

3CX-løsningen er utrolig fleksibel og kan anvendes på flere af vores løsninger.

Her kan du se nogle af de mange muligheder:

 Fastnet

- Med personlig brugerflade

Bordtelefonen sikrer dig ikke kun en god lydkvalitet, men åbner også muligheden for mange smarte funktioner, der optimerer brugeroplevelsen. 3CX-løsningen gør det nemt at indstille de forskellige genvejstaster som viderestilling, kø eller ændring af status.

Fastnettrafik: 
Hos Complea leverer vi fastnettrafik til kun 6 øre pr. minut i Danmark. Takseringen sker pr. sekund, hvilket kan betyde op til 30% besparelse på trafikregningen.

Trafikpriser:
Her kan du se priserne for opkald – så enkelt kan det gøres!

Område Til fastnet
Opkaldsafgift
Til fastnet
Minuttakst
Til mobil
Opkaldsafgift
Til mobil
Minuttakst
Danmark Kr. 0,10 Kr. 0,06 Kr. 0,10 Kr. 0,50
Europa og USA Kr. 0,10 Kr. 0,69 Kr. 0,10 Kr. 1,69
Øvrige verden Kr. 0,10 Kr. 2,79 Kr. 0,10 Kr. 2,79

Alle priser er ekskl. moms.

  Overblik

- PC-omstillingsværktøjet Totalview

Complea er certificeret Premium Partner på PC-omstillingen Totalview, som er et unikt værktøj, der skaber overblik over virksomhedens ressourcer via adgang til real-time informationer. Totalview er udviklet til at forbedre den organisatoriske planlægning og giver medarbejderne de bedste forudsætninger for at yde en optimal kundebetjening.

Totalview består af hhv. en PC-omstilling med en fuld kalenderintegration, samt en klient, som giver hver enkelt bruger fuldt overblik over kollegaernes aktuelle status og aktiviteter. 

  WiFi-telefon

- Trådløs telefoni på WiFi

Compleas telefoniløsning kan integreres med bærbare WiFi-telefoner. Du kan enten benytte en eksisterende WiFi-løsning, eller vi kan levere en komplet løsning bestående af telefoni og WiFi. WiFi-telefonen kobles op på virksomhedens WiFi-netværk. Det betyder, at telefonen kun fungerer, når den er i nærheden af det valgte netværk. På den måde vil virksomheden ikke opleve udgifter til opkald og trafik, når WiFi-netværket er installeret.

  Smartphone 

- Smarte funktioner på din smartphone

Med 3CX-Appen kan medarbejderne ændre status for tilgængelighed og se hinandens telefonstatus (ledig/optaget) direkte på telefonen. Desuden kan 3CX-Appen med fordel bruges i udlandet, hvor den vil virke som en WiFi-telefon. Medarbejdere, der rejser til udlandet og befinder sig et sted, hvor der er WiFi-dækning, kan nemlig ringe helt gratis via WiFi-nettet til hele verden.

Hvis du derudover ønsker at overføre kalenderintegrationen, kan dette gøres via den innovative Totalview-App. 

  Softphone

- Brug 3CX´en som PC-telefon

Ved at tilslutte et headset til PC´en udgør softphone en nem og effektiv telefon med omstillingsmuligheder og fuld status på alle tilsluttede brugere.

Softphonen kan også bruges til f.eks. hjemmearbejdspladser, da den kun kræver, at brugeren er på internettet.

  Statistik

- Mulighed for real-time oplysninger

En 3CX-telefoniløsning indeholder et komplet statistikmodul. Den giver dig mulighed for at få real-time oplysninger om kø, ventetider mm. På den måde er det nemt at danne sig et overblik over, om der kræves ekstra bemanding på telefonerne på et givent tidspunkt.

  Video

- Videokonferencer nemt og effektivt

Vores 3CX-løsning leveres som standard med et videokonferencemodul. Videomodulet har mange muligheder og er samtidig både enkelt og effektivt at betjene. Det er især fordelagtigt, hvis virksomheden har afdelinger eller kunder i andre lande.

  Fax

- Direkte til din indbakke

I Danmark er telefax ikke meget anvendt længere, men der findes lande, hvor fax stadig bruges i høj grad. Derfor har vi også en god løsning på det - faxen kan nemlig tilsluttes en analog IP-adapter. Det er også muligt at koble et eksisterende faxnummer til en virtuel fax. Det betyder, at faxen konverteres til e-mail, og altså leveres direkte til en given mailboks i virksomheden.

  Mobil

- Integrering af mobil og fastnet

Complea tilbyder en række fleksible mobilabonnementer - Kontakt os for at høre nærmere om en mobilløsning.

Vil du vide mere?

Kontakt Jørgen for at høre mere om vores telefoni-løsninger

AfdelingslederJørgen Bastholm

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.