menu

TELEFONI

Hos Complea tilbyder vi forskellige telefoniløsninger samt mobilabonnementer. 

Vores telefoniløsning er blandt markedets førende produkter og sikrer et overblik over virksomhedens ressourcer. 

Totalview

Totalview er et unikt værktøj, der skaber overblik over virksomhedens ressourcer via adgang til real-time informationer.

Totalview er udviklet til at forbedre den organisatoriske planlægning og giver medarbejderne de bedste forudsætninger for at yde en optimal kundebetjening.

Udforsk Totalviews egenskaber i denne konceptvideo. 

 

Se vores forskellige løsninger

OVERBLIK

PC-omstillingsværktøjet Totalview

Complea er certificeret Premium Partner på PC-omstillingen Totalview. som består af hhv. en PC-omstilling med en fuld kalenderintegration, samt en klient, som giver hver enkelt bruger fuldt overblik over kollegaernes aktuelle status og aktiviteter.

WIFI-TELEFON

Trådløs telefoni på WiFi

Compleas telefoniløsning kan integreres med bærbare WiFi-telefoner. Du kan enten benytte en eksisterende WiFi-løsning, eller vi kan levere en komplet løsning bestående af telefoni og WiFi. WiFi-telefonen kobles op på virksomhedens WiFi-netværk. Det betyder, at telefonen kun fungere, når den er i nærheden af det valgte netværk. På den måde vil virksomheden ikke opleve udgifter til opkald og trafik, når WiFi-netværket er installeret.

SMARTPHONE

Smarte funktioner på din smartphone

Med Totalview-appen kan medarbejderne ændre status for tilgængelighed og se hinandens telefonstatus (ledig/optaget) direkte på telefonen. Desuden kan appen med fordel bruges i udlandet, hvor den vil virke som en WiFi-telefon. Medarbejdere, der rejser til udlandet og befinder sig et sted, hvor der er WiFi-dækning, kan nemlig ringe helt gratis via WiFi-nettet til hele verden.

Hvis du derudover ønsker at overføre kalenderintegrationen, kan dette gøres via den innovative Totalview-app. 

SOFTPHONE

Brug din PC som telefon

Ved at tilslutte et headset til PC´en udgør softphone en nem og effektiv telefon med omstillingsmuligheder og fuld status på alle tilsluttede brugere.

Softphonen kan også bruges til f.eks. hjemmearbejdspladser, da den kun kræver, at brugeren er på internettet.

STATISTIK

Mulighed for real-time oplysninger

Vores telefoniløsning indeholder et komplet statistikmodul. Den giver dig mulighed for at få real-time oplysninger om kø, ventetider mm. På den måde er det nemt at danne sig et overblik over, om der kræves ekstra bemanding på telefonerne på et givent tidspunkt.

VIDEO

Videokonferencer nemt og effektivt

Vores telefoni-løsning leveres som standard med et videokonferencemodul. Videomodulet har mange muligheder og er samtidig både enkelt og effektivt at betjene. Det er især fordelagtigt, hvis virksomheden har afdelinger eller kunder i andre lande.

FASTNET

Med personlig brugerflade

Bordtelefonen sikrer dig ikke kun en god lydkvalitet, men åbner også muligheden for mange smarte funktioner, der optimerer brugeroplevelsen. Løsningen gør det nemt at indstille de forskellige genvejstaster som viderestilling, kø eller ændring af status.

Fastnettrafik: 
Hos Complea leverer vi fastnettrafik til kun 6 øre pr. minut i Danmark. Takseringen sker pr. sekund, hvilket kan betyde op til 30% besparelse på trafikregningen.

Se trafikpriser her.

MOBIL

Integrering af mobil og fastnet

Complea tilbyder mobilabonnementer med fri tale og stort indhold af data, der dækker hele EU.

Vores abonnement hedder Omnia.

Kontakt os for at høre nærmere om en mobilløsning, som passer til dig.

Vil du vide mere?

Kontakt Jørgen for at høre mere om vores telefoni-løsninger

ProjektlederJørgen Bastholm

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.