menu

Stantræk fjerner papiret i produktionen

I Lystrup ved Aarhus ligger virksomheden Stantræk A/S. Stantræk er en højteknologisk industrivirksomhed, specialiseret indenfor produktion og sourcing af løsninger i metal og plast.

I 2011 skrev ledelsen i Stantræk en ny strategiplan med henblik på at vækste på både omsætning og indtjening. I strategiplanen lå også et klart mål om, at virksomheden skulle vokse i bred forstand. Organisationen og systemerne skulle også følge med under væksten, og samtidig skulle omkostningerne til administration holdes nede. Derfor nåede ledelsen frem til, at væksten skulle ske ved hjælp af digitalisering.

Efter en kortlægning af arbejdsprocesser fandt ledelsen frem til, at det største potentiale for digitalisering lå i ordreproduktionen. Seks forskellige leverandører blev udvalgt med henblik på at komme med løsningsforslag til digitalisering af ordreproduktionen – et projekt, som de gav navnet ”Papirløs produktion”. Efter at have gennemgået de forskellige løsningsforslag, udvalgte ledelsen Complet-løsningen: 

Jeg havde en tro på, at udover papirløs produktion, så kunne vi også lykkes med rigtig meget andet i Complet. Papirløs produktion var egentlig bare starten, som vi så det.fortæller Henrik Miltz, kvalitets- og logistikdirektør, Stantræk.

PAPIRLØS PRODUKTION GÅR I LUFTEN

I 2014 gik Stantræk i luften med Papirløs produktion i en glidende løsning, så eksisterende ordrer var i papirform, og nye ordrer var digitale. Inden for ganske kort tid var alle ordrer digitaliserede, og projektet var gået over al forventning.

Siden er der blevet bygget en del flere moduler på Stantræks Complet løsning, herunder tidsregistrering og elektronisk fakturahåndtering. Ligeledes har Stantræk flyttet deres hosting og Dynamics NAV over til Complea, og det fungerer rigtig godt, siger Henrik Miltz:

”I dag har vi Complet, NAV og hosting ved Complea. Før var det hos tre forskellige leverandører. Så det taler næsten for sig selv, om Complea har levet op til vores forventninger. Og det fungerer!”

Complea har virkelig været oprigtigt interesseret i os som kunde og i at få vores løsning til at fungere.

Henrik Miltz
Kvalitets- og logistikdirektør - Stantræk

REKORDÅR

I dag kan ledelsen i Stantræk se tilbage og være tilfredse over, at den strategiplan, der blev udarbejdet i 2011, har resulteret i øget konkurrencedygtighed og dermed flere ordrer med større vækst til følge.

”Ift. strategiplanen er vi lykkedes. Vi har skabt en lønsom vækst på bl.a. salg- og risikospredning ved hjælp fra automatisering og digitalisering. Så vi er yderst godt tilfreds med de resultater, og vi er lige kommet ud af 2018 med et rekordår både på omsætning og indtjening.” siger en fornøjet Henrik Miltz.

Rekordåret i 2018 betyder dog ikke, at ledelsen i Stantræk læner sig tilbage og ser målet som nået. Tværtimod, så har det blot givet blod på tanden, og idéerne for yderligere digitalisering af virksomheden er mange. 

”Det her er noget, som vi aldrig bliver færdige med. Vi er slet ikke færdig med digitalisering. Udviklingen skal fortsætte – det er en nødvendighed. Og der er ingen tvivl om, at den fortsætter med Complea.” slutter Henrik Miltz.

OM STANTRÆK

 • Grundlagt i 1967
 • Industrivirksomhed specialiseret i løsninger inden for metal og plast

OM SAMARBEJDET:

 • Papirløs Produktion i Complet
 • Elektronisk Fakturahåndtering i Complet
 • Tidsregistrering i Complet
 • Dynamics NAV
 • Levering, installation og drift af nyt IT- og serverudstyr
 • Installation af komplet nyt rack samt oprydning af netværk
 • VMware servere i Compleas hostingcenter
 • Proaktiv overvågning af netværk, servere og fiberlinjer
 • Online Backup
 • Drift og vedligehold af WiFi løsning

Lignende cases

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn