menu

Private Cloud

Få en private cloud løsning - så kan du fokusere på din kerneforretning

Hos Complea tilbyder vi at hoste vores løsninger. Det betyder, at vi overtager enten enkelte dele eller hele din IT-Løsning. Med en hosted løsning kan du samle virksomhedens data under samme tag – også selvom du har flere afdelinger på forskellige lokationer – nationalt og internationalt. Ved at outsource hele eller dele af din IT-Løsning er der væsentlige besparelser at hente på både strømforbrug og driftsøkonomien. En anden mulighed er at lade os overtage og supportere serverdriften onsite hos din virksomhed. Denne mulighed er især fordelagtig for virksomheder, der har en politik om at have sit IT-setup in-house, men samtidigt gerne vil sikre en optimal drift. Vi tilbyder hosting af virksomheder i hele landet samt eventuelle afdelinger i udlandet.

Når du vælger at hoste dine IT-Løsninger, ligger dine data på en sikret redundant løsning hos os. Vores overvågningssystem holder øje med dine data 24/7/365 og sender besked til os, hvis der skulle ske noget usædvanligt. På den måde får du mindre at bekymre dig om, og du kan i stedet fokusere på din virksomhed.

Compleas hostingydelse er ISAE 3402 certificeret efter international standard. ISAE 3402 er en revisorerklæring som dokumenterer, at Complea har ordentlige IT-forhold med en høj grad af sikkerhed, ligesom den fungerer som bevis på, at vi holder lovkrav og god IT-skik.

En server der aldrig bliver ”for lille” til din virksomheds udvikling

Vi ser ofte, at en virksomheds egen server er optimal ved købstidspunktet – men som med alt andet teknologi, kommer der hurtigt nye løsninger på markedet. Når I vælger en private cloud løsning fra Complea, får I en serverløsning med ubegrænset kapacitet. Vores Hostingcenter holdes altid opdateret og vi garanterer, at det tekniske udstyr er optimeret til opgaven og opfylder netop jeres krav.

Stil krav til din forbindelse – det gør vi!

Slut med ineffektive servere og svage forbindelser – hos Complea er en hurtig og stabil forbindelse en selvfølge. Derfor samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste Fiberselskaber samt markedets mest anerkendte leverandører af IT-hardware. Alt sammen for at sikre dig den bedste pris på den stærkeste forbindelse.

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.