menu

Private Cloud

Få en private cloud løsning - så kan du fokusere på din kerneforretning

Hos Complea tilbyder vi at hoste vores løsninger. Det betyder, at vi overtager enten enkelte dele eller hele din IT-løsning. Med en hosted løsning kan du samle virksomhedens data under samme tag – også selvom du har flere afdelinger på forskellige lokationer – nationalt og internationalt.

Ved at outsource hele eller dele af din IT-løsning er der væsentlige besparelser at hente på både strømforbrug og driftsøkonomien.

Vil du gerne beholde dit IT-setup in-house, kan du lade os overtage og supportere serverdriften onsite hos din virksomhed. Det sikrer en optimal drift. Vi tilbyder hosting af virksomheder i hele landet samt eventuelle afdelinger i udlandet.

Når du vælger at hoste dine IT-løsninger, ligger dine data på en sikret redundant løsning hos os. Redundant betyder, at evt. nedetid vil være yderst begrænset i tilfælde af hacking eller andre problemer. Derudover holder vores overvågningssystem øje med dine data 24/7/365 og sender besked til os, hvis der skulle ske noget usædvanligt. På den måde får du mindre at bekymre dig om, og du kan i stedet fokusere på din virksomhed.

Compleas hostingydelse er ISAE 3402 certificeret efter international standard.

ISAE 3402 er en revisorerklæring som dokumenterer, at Complea har ordentlige IT-forhold med en høj grad af sikkerhed, ligesom den fungerer som bevis på, at vi holder lovkrav og god IT-skik.

En server der aldrig bliver ”for lille” til din virksomheds udvikling

Vi ser ofte, at en virksomheds egen server er optimal ved købstidspunktet – men som med alt andet teknologi, kommer der hurtigt nye løsninger på markedet. Når I vælger en private cloud løsning fra Complea, får I en serverløsning med ubegrænset kapacitet. Vores Hostingcenter holdes altid opdateret og vi garanterer, at det tekniske udstyr er optimeret til opgaven og opfylder netop jeres krav.

Stil krav til din forbindelse – det gør vi!

Slut med ineffektive servere og svage forbindelser – hos Complea er en hurtig og stabil forbindelse en selvfølge. Derfor samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste Fiberselskaber samt markedets mest anerkendte leverandører af IT-hardware. Alt sammen for at sikre dig den bedste pris på den stærkeste forbindelse.

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn