menu

International og mangfoldig kundeportefølje

PanPac Engineering A/S er en vækstvirksomhed med base i Pandrup, som skaber værdi hos kunderne ved at fuldautomatisere pallehåndtering, sækkefyldning og folieudvikling. Som en virksomhed i hurtig udvikling, er det vigtigt for PanPac Engineering at have et IT-setup der fungerer, så medarbejderne har de bedste forudsætninger for at servicere kunder fra mange forskellige brancher fordelt i hele verden.

Afgørende med fremtidssikret IT-infrastruktur

Hos PanPac Engineering er det afgørende for forretningen at bruge den nyeste teknologi og sørge for al udstyr på værkstedet er opdateret. Det stiller store krav til IT-infrastrukturen, og var årsagen til PanPac Engineering valgte at starte et samarbejde op med Complea, som efterfølgende har leveret samt opsat et helt nyt IT-setup med nye servere og netværksudstyr. 

PanPac Engineerings konstruktører benytter tunge tegneprogrammer, hvorfor den bedste løsning i dette tilfælde er egne servere, som Complea drifter. Samtidig er en stabil netværksforbindelse blandt andet vigtig, når projektlederne kører online demonstrationer for kunderne samt når kunder fra hele verden har anlæg, som skal fjernserviceres via en PLC computer.

”Der ligger en tilfredsstillende tryghed i at vide Complea har styr på sikkerheden, og jeg dermed kan lægge den bekymring fra mig og fokusere på forretningen.”

Torben Mogensen
Medejer og teknisk chef - PanPac Engineering A/S

Ingen kompromis med sikkerhed

Med levering af robotløsninger til virksomheder fra hele verden, arbejder PanPac Engineering under stramme tidsplaner og strikse krav. En brist på sikkerheden vil kunne have alvorlige konsekvenser for virksomheden, og det er derfor en nødvendighed for PanPac Engineering med fuld fokus på IT-sikkerheden – en dedikation, som medejer og teknisk chef, Torben Mogensen ikke har tid eller kompetencer til, samtidig med han skal styre forretningen:

”Der ligger en tilfredsstillende tryghed i at vide Complea har styr på sikkerheden, og jeg dermed kan lægge den bekymring fra mig og fokusere på forretningen,” fortæller Torben Mogensen.

 

En god start

”Samarbejdet med Complea er kommet godt fra start,” fortæller Torben Mogensen begejstret og fortsætter:

”Hurtig respons betyder meget for os, og her skuffer Complea aldrig. Sammenlagt med, at planerne altid følges til dørs af erfaringsrige og kompetente medarbejdere hos Complea, gør samarbejdet til en stor succes.” 

Torben Mogensen bemærker samtidig medarbejdernes positive oplevelser med Compleas support, når de henvender sig med IT-relaterede udfordringer:

”Vi har fået ros internt for at påbegynde samarbejdet med Complea. Der er stor tilfredshed over at opleve en support, der klarer opgaven hurtigt og effektivt, når medarbejderne har brug for hjælp.”

OM PANPAC ENGINEERING

  • Beliggende i Pandrup med cirka 45 medarbejdere
  • Totalleverandør inden for automation af robotløsninger
  • Har kunder i hele verden

OM SAMARBEJDET:

  • Drift og backup af komplet IT-system
  • Drift af servere
  • First level support

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn