menu

Operationel teknologi

Produktionsvirksomhederne gennemgår i disse år en transformation inden for den helt store skala; De fysiske produktionsapparater, dvs. robotter, maskineri mm. går fra at have været adskilt fra it-infrastrukturen til nu at være koblet op på netværket. Det kan skabe en ny form for sårbarhed, hvis ikke der tages de rette forbehold i forhold til nedbrud og IT-sikkerhed. 


I et samarbejde med Complea, gennemgår vi hele jeres OT-setup og får sammen dannet en strategi for teknisk beskyttelse og sikkerhed af jeres virksomheds OT-miljø. Efterfølgende har Complea ansvaret for den daglige drift og udførelse af kriseberedskabsplan, såfremt der opstår problemer. 
 

OT-overblik

Complea hjælper med at skabe og opretholde et fuldt overblik over jeres OT-miljø og afdække eventuelle OT-sårbarheder, så vi kan udforme en sikkerhedsstrategi. 
 

OT-rådgivning og sparring

I et samarbejde med Complea, tilbydes I løbende rådgivning og sparring, så vi sammen kan udforme en sikkerhedsstrategi for jeres OT-miljø. Lige såvel som jeres virksomhed og OT-miljø er dynamisk og udvikler sig løbende, udvikler vores samarbejde sig også og sikkerhedsstrategien justeres i takt med behovet opstår. 

OT-sikkerhed

Ud fra vores afdækning af sårbarheder i dit OT-miljø, sørger vi for du er sikret på bedst mulige vis, så hackere ikke får adgang til din produktion. 

Vil du vide mere?

Kontakt Jesper for at høre mere vedrørende OT

Sales ManagerJesper Tommerup

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn