menu

Nødvendigt med god IT-infrastruktur

NS System A/S er med sine mere end 50 år på bagen en fastforankret virksomhed i Frederikshavn, som fremstiller produkter, der synliggør logo og andet tekst på blandt andet sports-, arbejds, og profilbeklædning. Virksomhedens solide aftryk i den nordjyske muld forhindrer dog ikke NS System i at flyve mod nye højder; udvidelse og vækst inden for online løsninger er på tegnebrættet og til den udvikling er det nødvendigt med en god IT-infrastruktur. 

Jesper Gammelgaard, IT-ansvarlig hos NS System

En langvarig sparringspartner

NS System har længe været en trofast kunde hos Complea på telefoni og valgte efter nogle år også at koble IT på samarbejdet. NS System har egne servere stående, som Complea udskiftede for cirka et år siden og efterfølgende har ansvaret for i forbindelse med drift og vedligehold. Den daglige support varetages internt, men korrespondancen mellem NS System og Complea foregår på ugentlig basis. IT-ansvarlige hos NS System, Jesper Gammelgaard kommenterer:

”Jeg kontakter typisk Complea en gang om ugen enten med en konkret opgave eller for sparring. Det er meget nemmere for mig lige at ringe og tale med en ekspert, frem for jeg skal give mig i kast med artikler eller andet for at finde ud af det. Samtidig er det betryggende at have Complea med inde over, når vi søsætter større IT projekter.”

TID TIL UDVIKLING

Samarbejdet betyder samtidig, at Jesper Gammelgaard har meget mere tid til udvikling, hvilket er nødvendigt med NS Systems nuværende fokus på udvidelse samt udvikling af online løsninger:

”I stedet for jeg skal bruge min tid på IT drift, kan jeg fokusere på udvikling af forretningen og projektarbejde, som er det jeg brænder mest for og den disponering af min tid, som giver størst værdi for NS System,” fortæller Jesper Gammelgaard, og beskriver efterfølgende samarbejdet med Complea:

”Complea har en god blanding af folk og et godt team. Det er nemt at komme i kontakt med den person man skal bruge og svartiden er hurtig. Vi har også kun oplevet at vores kontrakt bliver overholdt, og alle de parametre gør tilsammen, at Complea faktisk er det bedste IT-hus jeg har arbejdet sammen med hidtil.”

"I stedet for at bruge min tid på IT drift, kan jeg fokusere på udvikling af forretningen og projektarbejde, som er det jeg brænder mest for og den disponering af min tid, som giver størst værdi for NS System"

Jesper Gammelgaard
IT-ansvarlig - NS System

I TRÅD MED VÆRDIERNE

Foruden at være et givtigt samarbejde på tid og professionalisme, er der også en anden faktor, som spiller ind for NS System. Jesper Gammelgaard sætter ord på NS Systems grønne fokus:

”I tidens ånd retter NS System fokus mere og mere ind på at drive en grøn forretning, så vidt muligt. Nye, strømbesparende servere samt en telefoniløsning i Compleas Hosting er i tråd med den vision vi har for NS System, i arbejdet om konstant udvikling mod en grønnere fremtid.” 

OM NS SYSTEM

  • Grundlagt i 1965
  • 60 ansatte
  • Placeret i Frederikshavn
  • Fremstiller produkter, der synliggør logo og andet tekst på bl.a. sports-, arbejds- og profilbeklædning

OM SAMARBEJDET:

  • Drift og backup af komplet IT-system
  • Installation og drift af servere

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn