menu

IT-sikkerhed

Din virksomhed er i sikre hænder

De fleste ved, at IT-sikkerhed er utrolig vigtigt, men hvordan sikrer du, at virksomheden er dækket godt ind?

Som kunde hos Complea sørger for vi for, at din virksomhed og dine medarbejdere er sikret bedst muligt.

Vi overvåger dine systemer for at forebygge og opdage brud på sikkerheden. Det betyder, at vi kan handle øjeblikkeligt, hvis vi opdager et brud på sikkerheden, og fjerne truslerne – mange gange før du opdager hændelsen.

Complea Protection 365 er en portefølje af minimumskrav for alle kunder ved Complea.

Det skal sikre en stabil og tilgængelig IT platform 24/7 med et højt niveau inden for IT-sikkerhed.

Minimumskrav til din IT-sikkerhed som kunde hos Complea:

Ransomware detection på klienter

Vi laver kontinuerlig monitorering af alle Windows klienter for Ransomware aktivitet. Automatisk isolering af klient, hvis unormal aktivitet opdages på klient.

To-faktor godkendelse

To-faktor godkendelse er en let anvendelig løsning, som øger sikkerheden omkring remote tilgang til data og systemer. 

Firewall - opdateret og vedligeholdt

Med en anerkendt Firewall beskytter den dit netværk mod trafik udefra. Den scanner og validerer trafikken, sådan døren til Internettet altid er beskyttet. 

Antivirus klienter og servere

Antivirus hjælper med at sikre mod virus og spyware, der kan forårsage store problemer på din virksomheds netværk og systemer. Derudover sikrer den enhederne mod ”unormal” adfærd, således der kan reageres på det, hvis det sker. 

Windows opdatering af klienter og servere

Minimum én gang om måneden opdaterer vi alle Windows systemerne, så de altid benytter de seneste sikkerhedspatches fra Microsoft.

Backup af servere – minimum én gang dagligt

Minimum én gang dagligt tager vi fuld backup af alle servere, så data altid er sikret, hvis der skulle ske et uheld med sletning af data eller brud på IT-sikkerheden.

Styring af adgangsrettigheder

For at opnå den nødvendige IT-sikkerhed, er det vigtigt at sikre, at medarbejder har adgang til det, som er nødvendigt og ikke mere end det. Det begrænser en hackers mulighed for at tilgå alle virksomhedens data via én medarbejder. Ingen administratoradgang til systemer med almindeligt brugerlogin.

DNS-filter

DNS-filter er en stor sorteringsmaskine. Den tjekker alle forespørgsler til Internettet, så det kan defineres om det kan udgøre en trussel for virksomheden. Det blokerer for, at medarbejdere utilsigtet kan tilgå ondsindede links eller hjemmesider, hvilket forhindrer åbning af eventuel skadelig software. 

Spamfilter/link protection

En meget stor andel af mails, som modtages i dag, indeholder spam, virus eller anden form for malware.  Det udgør derfor en væsentlig trussel for hele IT-infrastrukturen. Compleas spamfilter sorterer automatisk alle mails og fjerner 99% af ondsindede mails, inden de når frem til modtageren.

Udover dette udfører Spamfilter også link protection. Det betyder at alle links i indgående mails bliver pakket ind i en papkasse. Inden papkassen bliver åbnet, tjekkes linket først udenfor netværket for at se, hvad der sker, når linket aktiveres. Hvis linket indeholder usikkert indhold bliver det blokeret.
 

Rådgivning om IT-sikkerhed og IT-setup

En af Compleas fornemste opgaver er rådgivning. Derfor rådgiver vi altid løbende gennem hele vores samarbejde. IT-verdenen er omskiftelig og vi følger med i tendenserne, så vi hele tiden kan sørge for din virksomhed har det bedste og mest sikre IT-niveau.

Endpoint Manager / 3. parts opdatering af software

Endpoint Manager er en agent, som kører på alle klienter i virksomheden. Den rapporterer om systemets generelle tilstand og sørger for, at klienten altid er opdateret med nyeste opdateringer. 
 

Overvågning af infrastruktur og administratoradgange

Vi overvåger hele IT-infrastrukturen og alarmeres, hvis der sker noget mistænkeligt. Alle ændringer omkring administratoradgange overvåges og giver alarm, hvis der ændres på det.

Yderligere muligheder:

File-Audit og AD-Audit

Det er et log-værktøj, der giver komplet monitorering og logning for loginaktivitet og filaktivitet på Domain Controllere / Filservere i netværket. Herudover logges alle ændringer omkring ændring i rettigheder og adgangsgrupper.

Sårbarhedsscanning

Ved du hvad der sker på din IT-Infrastruktur? Er kopimaskinen sikker, eller kan den hackes og udnyttes til skadelige formål? Er kameraovervågningen sikret, eller kan uønskede gæster følge med? Har din kollega installeret et usikkert program, som potentielt kan nedlægge netværket? 

Med Complea Sårbarhedsscanning får du syn for sagen. Vi gennemgår kontinuerligt dit netværk for sårbarheder og rådgiver dig til den mest sikre opsætning. Vi afdækker alle netværksenheder og potentielle sårbarheder.

Herefter ved du, hvad der foregår på dit netværk, og du vil i fremtiden proaktivt få besked, hvis der pludselig opdages en kritisk sårbarhed.

IT sikkerhed skal tages alvorligt. Det kan være din virksomheds fremtid, der er på spil.
 

IT-politik

Vi udformer og vedligeholder i samarbejde med jer årligt jeres IT-politik, så den stemmer overens med jeres virksomheds benyttelse af IT i praksis samt lever op til eventuelle krav, som bestyrelse, revisor eller andre parter må have.

Beredskabsplan

I samarbejde med jer udarbejdes og vedligeholdes en IT-beredskabsplan, så alle relevante personer ved, hvad der skal gøres, hvis uheldet er ude. Herunder hvem der skal kontaktes i forbindelse med forskellige forhold.

Oplæg til bestyrelsen

Vi hjælper gerne med at lave et oplæg til bestyrelsen, som beskriver virksomhedens IT-struktur og sikkerhedsprocedurer. Herunder deltager vi gerne i bestyrelsesmøde, hvis dette ønskes.

IT-awareness træning

Gennem vores samarbejdspartner inden for IT-awareness træning, tilbyder vi en platform og en plan for udrulning af online sikkerhedskurser til alle medarbejdere. Herunder mulighed for løbende Phishing tests, så medarbejderne kan blive aktiv medspiller på IT-sikkerhedsniveauet i virksomheden.

Kontakt os

Hør mere om, hvordan du kan beskytte din virksomhed.

Sales ManagerJesper Tommerup

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn