menu

IT-LØSNINGER

Vil du fokusere på din egen forretning samtidig med, at du ved, at der er styr på din IT-løsning?

Med IT-outsourcing  finder vi en totalløsning til din virksomhed, som matcher jeres behov - fra rådgivning til implementering og idriftsættelse. 

Vi planlægger infrastrukturen ud fra din virksomheds individuelle behov og udformer løsningerne nøje, så de skaber værdi for din virksomhed netop nu, men samtidig indfrier dine forventninger til fremtidig vækst. 

Du kan fokusere på din egen forretning og overlade driften til os. På den måde sparer du tid på administration og kan være sikker på, at dine løsninger altid er opdaterede.

Complea tilbyder en attraktiv 

samhandelsaftale inklusiv support 24/7/365 til en fast pris

Der er altså ingen uforudsete omkostninger,
og alt er inklusiv – også support.

Vil du vide mere?

Kontakt Christian for at høre mere vedrørende vores løsninger

KundeansvarligChristian Kærsgaard

 Antivirus

Antivirus hjælper dig med at slippe af med virus og spyware, der kan forårsage problemer på din virksomheds server og give internetkriminelle adgang til bankkonti, konti til sociale medier og andre personlige data.

 SMS Passcode

SMS Passcode er en enkel og let anvendelig løsning, der øger sikkerheden omkring tilgangen til data med minimale omkostninger. Løsningen er derfor især fordelagtig for virksomheder, der bruger hjemmearbejdspladser eller har medarbejdere på farten.

 SQL-log

Hvis du vil vide, hvad der sker på dine database applikationer, og på den måde opdage potentielle trusler for at stoppe dem, inden de bliver alvor, så er SQL-log det helt rigtige værktøj.

 AD Audit

ADAudit Plus er et management værktøj, som giver dig fuld overvågning, monitorering, og rapportering over din Domain Controller i netværket med alle dine AD objekter såsom brugere, grupper, politikker, rettigheder, computer, OU, DNS og AD skemaer.

 Data security

Data Security Plus hjælper dig med at styrke din organisations sikkerhedsstilling, forhindre datalækage og undgå compliance bøder ved løbende at overvåge og rapportere om alle aktiviteter på din filserver.

Spamfilter

I værste fald indeholder spam mails virus eller malware og udgør derfor en væsentlig trussel for hele mailsystemet. Compleas spamfilter sorterer automatisk dine mails og fjerner typisk 99% af de mange spam mails, så kun valide mails når din virksomheds mailserver.

 Sikker mail

Med sikker mail kan du nemt leve op til GDPR regler omkring kryptering og dokumentation af dine e-mails. Sikker mail sættes op til din foretrukne e-mailkonto, hvad enten det er Outlook, Gmail eller noget helt tredje.

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn