menu

Mindre bøvl, bedre IT og større sikkerhed

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby er en del af oplevelsesbranchen, og lever af at gøre folk glade enten i form af et spa- og wellnessophold eller med gode og professionelle konferencefaciliteter. Den gode oplevelse starter allerede i bestillingsfasen, som enten foregår via hotellets bookingsystem eller gennem webshoppen med køb af gavekort. Efterfølgende skal ind- og udtjek samt WiFi under selve opholdet fungere upåklageligt, samtidig med personalet skal have adgang til vigtig information under gæstens besøg. Det kræver et velfungerende IT-setup, som Complea har fået til opgave at varetage. Salgs- og marketingchef, John G. Olesen konstaterer, at et samarbejde med Complea giver ”mindre bøvl, bedre IT og større sikkerhed.”

Vigtigt med 24/7/365 serviceløsning

For Hotel Viking har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, som har mulighed for at yde support, når alle andre holder fri. John G. Olesen kommenterer:

”Det er essentielt for samarbejdet, at vi kan blive supporteret, når vi har mest travlt, hvilket primært er i weekender og ferier. Med Compleas 24/7/365 serviceløsning, har vi altid hjælpen lige ved hånden – også hvis systemerne skulle gå ned eksempelvis lørdag nat, og vi skal være klar til udtjek søndag morgen. Det er en betryggende sikkerhed at have.”

”At handle IT er en tillidssag [...], men Compleas nordjyske og ærlige facon gør én tryg.”

John G. Olesen
Salgs- og marketingchef - Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

One point of contact

For John G. Olesen har samarbejdet også haft betydning for hans dagligdag. IT-opgaverne havde stille og roligt sneget sig på hans bord og tog mere og mere fokus væk fra hovedopgaverne. Samarbejdet med Complea har givet John meget mere tid til at udvikle Hotel Vikings salg- og marketing, samtidig med der er en naturligt bredere kompetenceflade gennem Compleas IT-eksperter, når medarbejderne har brug for support. Det giver en hverdag med et bedre arbejdsflow for alle parter, hvilket i sidste ende giver gæsterne en bedre oplevelse under deres ophold. 

 

En tillidssag

”At handle IT er en tillidssag,” forklarer John G. Olesen og fortsætter: ”IT-folk kan jo bilde kunderne hvad som helst ind grundet den tekniske sværhedsgrad, men Compleas nordjyske og ærlige facon gør én tryg, sammen med blåstemplingen fra Compleas referencer.”

John G. Olesen sætter samtidig ord på de økonomiske rammer i samarbejdet:
”Selvom man først tænker det er dyrt at indlede et samarbejde med et IT-hus, så kunne det alligevel betale sig for os, da jeg begyndte at lægge regningerne sammen fra diverse leverandører.” 
 

OM HOTEL VIKING

  • Hotel Viking ligger i udkanten af den hyggelige by ved vandet, Sæby
  • Hotel Viking fejrer i år (2022) 40 års jubilæum
  • Der tilbydes både unikke spaoplevelser samt profesionelle konferencefaciliteter 

OM SAMARBEJDET:

  • Hosting og drift af servermiljø
  • First level support
  • Komplet backupløsninger

 

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn