menu

Ny IT-leverandør giver tryghed

Hotel Marie blev grundlagt i 2013, men gennemgik i løbet af 2018 og starten af 2019 en totalrenovering inkl. en stor tilbygning. Da hotellet åbnede dørene i maj 2019 var det med nyt personale, nyt interiør og ny IT-leverandør. Complea fik til opgave at udforme og installere en samlet IT-løsning til hotellet inkl. stabil Wi-Fi løsning til hotellets mange gæster. Hotelchef Katrine Stadum havde gode erfaringer med Complea fra en tidligere arbejdsplads, og var derfor ikke i tvivl om valget af IT-leverandør.

”Jeg har arbejdet med Complea på min gamle arbejdsplads, og der var Complea hurtige og gode til at komme, hvis der var problemer. Så vi vidste, at de kunne løfte opgaven”, fortæller Katrine Stadum og forsætter:

”Dialogen startede med Complea. Vi skulle ikke lave ekstra undersøgelser omkring Complea, for vi var helt trygge på grund af min tidligere erfaring med Complea.”

Brancheerfaring var påkrævet

For Hotel Marie var det vigtigt at finde en IT-leverandør, som havde erfaring med hotelbranchen og som forstod de udfordringer, et hotel kan have.

”Det gør en kæmpe forskel, at leverandøren har styr på en dynamisk hverdag som et hotel har. Jeg har behov for hjælp lige nu og her, og vores gæster kan ikke differentiere imellem, om det er min eller min udbyders skyld, hvis teknikken driller, og jeg ikke kan hjælpe dem lige nu. Det er de ligeglade med”, fortæller Katrine Stadum.

Fleksible og punktlige

De sidste måneder op til den officielle indvielse af det nye Hotel Marie var meget travle med mange projekter, der skulle færdiggøres for at nå i mål til tiden. Derfor måtte Complea være fleksibel ift. installation af IT-setup’et, så Hotel Marie også kunne være klar til åbning på den front.

”Compleas teknikere kom på et tidspunkt, hvor der ikke var plads til dem pga. håndværkere. Det var jo egentlig mit problem, men de håndterede det som et fælles problem og kom igen på et andet tidspunkt. De var fleksible, og tidsfristen blev holdt ret skarpt”, fortæller en tilfreds Katrine Stadum.

"Complea er stabil, og det fungerer. Man får altid fat i en medarbejder, der har styr på, hvem vi er, og hvad det drejer sig om. Det giver en tryghed, og man føler sig i sikre hænder."

 

Katrine Stadum
Hotelchef, Hotel Marie

 

Hjælpen er nær

For Hotel Maries gæster er et fungerede Wi-Fi alfa og omega, og hotellets personale er ligeledes meget afhængig af, at både IT og telefoner fungerer upåklageligt. Derfor har Katrine Stadum været glad for at kunne ringe til Compleas support, når der har været brug for hjælp.

”Hvis vi har spørgsmål, så har de kunnet guide mig over telefonen. Selvom Compleas hovedkontor ligger i Nørresundby, har det virket, som om de er tæt på. Og hvis der har været spørgsmål til opsætning på telefon el. lign. så har de kunnet guide mig, så det hurtigt er blevet løst”, slutter Katrine Stadum med et smil.

OM HOTEL MARIE:

  • Grundlagt i 2013
  • Totalrenoveret med tilbygning i 2019
  • Beliggende i Skagen
  • Fordelt på 3 bygninger
  • Plads til 95 gæster

 

OM SAMARBEJDET:

  • VMware servere i Compleas hostingcenter
  • Proaktiv overvågning af netværk, servere og fiberlinjer
  • Online Backup
  • Drift og vedligehold af WiFi løsning

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn