menu

Compoze CMS

Compoze CMS giver dig muligheden for at vedligeholde din hjemmeside så let som overhovedet muligt. Samtidig er systemet så fleksibelt, at du nemt kan forme udtrykket præcist, som du ønsker det. 

Designet efter dine ønsker

Compoze CMS har ingen brancheløsninger eller designskabeloner - vi laver hjemmesiden præcist efter dine ønsker.

Systemet bagved bygger i stedet på en bred række gennemtestede standardmoduler. Det betyder, at vi kan fokusere på dine specifikke ønsker og et lækkert design, i stedet for at bruge en masse tid på at kode. 

Standardmodulerne kan nemt installeres og tilpasses dine behov - hvad enten du har en webshop eller brug for en avanceret HR-løsning.

Integration

Compoze CMS kan integreres til bl.a. Google Analytics, Google Maps og Mailchimp. Herudover har vi bred erfaring i udvikling af specialløsninger mod bl.a. Dynamics NAV, C5 og mange flere.

Nem at vedligeholde

Alle kan købe en flot ny hjemmeside, men hvis hjemmesiden ikke bliver opdateret løbende, kan den hurtigt blive forældet. Derfor er Compoze designet, så du nemt selv kan opdatere din hjemmeside.

Systemet i Compoze er meget enkelt, så du selv kan opdatere det løbende. Vi klæder dig selvfølgelig godt på med undervisning i systemet, og du kan altid finde hjælp i vores support.

Siderne får automatisk titler og korrekt opsætning. Designet er responsivt, så det tilpasser sig smartphones og tablets.

Skulle du få behov for at udvide din løsning, kan det også nemt implementeres.

Infoskærm

Compoze CMS infoskærm løsning giver dig mulighed for at vise de rigtige informationer på de rigtige tidspunkter. Det kan give værdi for medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser.

Mulighederne er mange:

  • Byd eks. dine kunder velkommen i huset.
  • Vis dine aktiviteter på de sociale medier.
  • Lad dine medarbejdere se ugens menu i kantinen.

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.