menu

FRIGIVET RESSOURCER BRUGES TIL FORRETNINGSUDVIKLING

Hos Himmerland Boligforening sidder Thomas Jeppesen som IT-konsulent. Thomas har i flere år været ene mand om at have ansvaret for al IT i en voksende organisation, med cirka 100 medarbejdere fordelt på mange forskellige lokationer. Himmerlands Boligforening råder over cirka 80 boligafdelinger, 7.500 boliger og har omkring 15 servicekontorer tilkoblet. Derudover sidder cirka 40 medarbejdere i administrationen beliggende i Aalborg Centrum. Med eget serverrum og ansvar for den daglige drift, har Thomas’ hverdag været præget af travlhed både i og uden for arbejdstid. Thomas Jeppesen kommenterer: 

”Når man kun er én IT medarbejder i så stor en organisation, så går tiden hurtigt med brandslukning og man føler mere man er på bagkant end på forkant med at løse tingene. Det bremser mulighederne for tid til udvikling og giver samtidig nogle unødige bekymringer.”

COMPLEA OVERTAGER ANSVARET

Den 1. oktober 2019 overtog Complea ansvaret for Himmerland Boligforenings IT løsning. Ifølge Thomas Jeppesen var det ikke svært at liste fordelene ved et sådan samarbejde for Direktøren, og han var heller ikke svær at overtale:
 
”Trygheden og det fornuftige i at have et mere sikkert, forudsigeligt og moderne setup kan være svær at modargumentere,” fortæller Thomas Jeppesen og uddyber: ”det har samtidig vist sig, at jeg har fået frigivet tid til at kunne fokusere på andre ting, såsom at yde en bedre brugersupport med kortere responstid og sætte mig ordentligt ind i eksisterende systemer." 
 

INGEN UFORUDSETE IT UDGIFTER

Udløbsdatoen for serverne hos Himmerland Boligforening lå ikke langt væk, hvilket også var en af årsagerne til, at de begyndte at undersøge nye muligheder. Ved at flytte al drift over i Compleas Hosting og have en fast IT samhandelsaftale, har Himmerland Boligforening ikke længere udsigt til uforudsete udgifter vedrørende IT, men har derimod et forudsigeligt og holdbart IT budget. Thomas Jeppesen forklarer: 

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores samlede IT omkostninger er forøget kontra det setup vi kom fra. Men det er kun så længe, at det gamle setup fungerede optimalt. Hvis serverne pludselig stod af, ville vi tale om store, pludselige udgifter. Den slags uforudsigelighed vil vi helst være foruden. Vi mener derfor aftalen er det hele værd og spår, at det på lang sigt endda kan have sparet os nogle penge.”  

JYSK KØBMANDSKAB SEJRER

Himmerland Boligforening var i dialog med flere leverandører for at finde det bedste match til deres ønsker og valgte i sidste ende Complea. Thomas Jeppesen uddyber: 

”Hos de andre leverandører kunne vi ikke gennemskue omkostningerne og de lange, indviklede kontrakter. Hos Complea modtog vi en kort og præcis kontrakt med et indhold vi kunne forholde os til og som var uden overraskelser. Vi slog nærmest hånd på, at det var sådan det skulle gøres. Den enkle og transparente, ja jeg vil nærmest kalde det jyske måde at drive forretning på giver en tryghed, der er svær at konkurrere mod.”

"Jeg kan begynde at være proaktiv i mit arbejde og tænke i forretningsudvikling. Det giver mig en helt anden arbejdsglæde at kunne tilføre værdi til forretningen på den måde.”

Thomas Jeppesen
IT-konsulent - Himmerland Boligforening

ET VEDVARENDE SAMARBEJDE

Thomas Jeppesen har sidenhen ikke fortrudt, at valget faldt på Complea, tværtimod: 

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet og har hele vejen igennem oplevet at være blevet taget godt hånd om. De få udfordringer der har været undervejs er blevet løst med en god og hurtig indsats. Samtidig er det også rart at have fået en samarbejdspartner jeg kan sparre med og spørge til råds, hvis jeg bliver udfordret eller har brug for et ekstra sæt IT kyndige øjne.” 
 

OM HIMMERLAND BOLIGFORENING

  • 80 boligafdelinger
  • 7.500 boliger
  • 15 servicekontorer
  • Cirke 100 medarbejdere
  • Administration i Aalborg Centrum med 40 medarbejdere

OM SAMARBEJDET:

  • Hosting og drift af servermiljø 
  • Komplet backup løsninger
  • Second level support

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn