menu

Digital sammenhæng

Gazellevirksomheden, Green Box A/S producerer præfabrikerede badeværelser, og har siden opstarten i 2014 oplevet konstant vækst. Virksomheden har fra start haft fokus på innovation, høj kvalitet og bæredygtighed gennem en højt digitaliseret forretning, og er derfor i dag digitaliseret i en grad, hvor forholdsvis få virksomheder kan være med.  


For få år tilbage måtte Green Box dog erkende, at trods den høje digitaliseringsgrad, så manglede noget væsentligt – at hver afdeling blev knyttet bedre sammen digitalt. Den opgave fik Complea, og selvom det fortsat er en løbende proces, tør begge parter godt allerede nu at kalde det for et successamarbejde. 

Høje krav til systemerne

I en produktionsvirksomhed er hvert led i produktionen dybt afhængig af hinanden. Det er derfor utrolig vigtigt, at kvalitetssikring og deadlines bliver overholdt. Resultatet af forsinkelser og fejl vil påvirke resten af produktionen og sænke den nøje lagte tidsplan. Hos Green Box bliver der i øjeblikket produceret nøjagtig 16 badeværelser dagligt. For at overholde det antal, stilles der dagligt et højt krav til virksomhedens medarbejdere og systemer. Hele den gennemgående proces lige fra et salg, til projektafdeling, tegnestue, produktion og til sidst fragt til kunden, kræver at alle varetager sin del af opgaven med præcision, og systemerne er tilgængelige og udviklet eller tilpasset virksomhedens behov ned til mindste detalje. 

”Vi står i dag og har fået bygget et godt og solidt fundament, som vi kan blive ved at udvikle på.”

Karsten Jørgensen
Administrations- og økonomichef - Green Box A/S

Unik metode til kvalitetsstyring

For at imødekomme Green Box’ egne høje krav til kvalitetsstyring, fik virksomheden udviklet systemet Qcheck. Ved endt arbejde scanner hver medarbejder den unikke QR-kode tilhørende den igangværende kabine for at kvalitetssikre og tidsregistrere. Kabinens tilblivelse kan således følges trin for trin, og det registreres hvem der har udført hvad og hvornår. 


Complea har i dag koblet Qcheck sammen med Green Box’ ERP-system samt Complet, som netop binder hele forretningen sammen. Administrations- og økonomichef, Karsten Jørgensen kommenterer:


”Complea fik i sin tid hele sammenknytningsopgaven, som var et temmelig komplekst projekt, men vi står i dag og har fået opbygget et godt og solidt fundament, som vi kan blive ved at udvikle på.”

 

Fremtiden er her

For Green Box er udviklingsdelen essentiel og allerede højaktuel. Med den helt nye produktionshal på omkring 2000 m2, som blev indviet i efterårsferien 2022, ses der trods svære tider med optimisme på fremtiden. Med en ekstrem høj grad af digitalisering, vil innovation, høj kvalitet og bæredygtighed fortsat være i fokus, når Green Box producerer fremtidens badeværelser. 

OM GREEN BOX

  • Blev etableret i 2014, i dag med hovedkontor og produktion i Aulum
  • Producerer præfabrikerede badeværelser med dansk produktion 
  • Har stort fokus på bæredygtighed i produktionsprocessen og med materialevalg 
  • Har vundet Børsen Gazelle flere gange

OM SAMARBEJDET:

  • Digitaliseringsprojekt
  • Complet software
  • Drift af servermiljø
  • Komplet backupløsning
  • First level support

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn