menu

TILGÆNGELIGHEDEN ER VIGTIG

Gemidan A/S driver en succesfuld forretning med genanvendelse primært af organisk affald. Virksomheden har afdelinger i Nordjylland, Sønderjylland og på Sjælland samt datterselskaber i Norge, England og Tyskland. Gemidans hovedkontor ligger i Nørresundby og med administrationen adskilt fra de forskellige produktionssites rundt i landet, stilles der store krav til et velfungerende IT-system, som kan sikre en optimal styring og tilgængelighed på tværs af afdelinger. 

DET HELE SKAL HÆNGE SAMMEN

Rent praktisk bliver der hver dag lagret en masse data på de forskellige produktionssites, når brovægtene modtager og behandler den mængde affald, der kommer ind. Compleas softwareprogram, Complet er bindeleddet mellem data fra brovægtene til administrationen, som sørger for fakturaerne når ud til kunderne. I denne proces er Complet integreret med Gemidans økonomisystem og håndteringen af fakturagodkendelse er koblet på BI. 

COMPLEA VARETAGER HELE PAKKEN

Foruden at benytte Complet, har Gemidan også valgt at outsource IT til Complea. Økonomidirektør hos Gemidan, Anders Krogh fortæller:

”Det er vigtigt at IT-infrastrukturen fungerer optimalt. Med Complea på opgaven kører det stabilt, og det er nemmere at kunne henvende sig direkte hos Complea med alt fra hardware til software i stedet for flere forskellige leverandører, som vi før har skullet.”

"Complea giver den sparring vi har behov for, og følger med og støtter op om Gemidans udvikling.”

Anders Krogh
Økonomidirektør - Gemidan A/S

MERE END EN LEVERANDØR

I samarbejdet med Gemidan er Complea mere end blot en leverandør; Complea er også en samarbejds- og sparringspartner:
 
”Complea giver den sparring vi har behov for, og følger med og støtter op om Gemidans udvikling. Vi har hele vejen en god og ærlig dialog, og jeg sætter personligt pris på at have en samarbejdspartner jeg kan vende mulige løsninger med, inden nye projekter bliver igangsat,” afslutter Anders Krogh. 

OM GEMIDAN

  • Grundlagt i 1988
  • Tilbyder specialer inden for cirkulær økonomi, bæredygtighed, genanvendelse og rådgivning
  • Arbejder for størst mulig ressourceudnyttelse i affaldet
  • Trading aktiviteter inkluderer hele Europa
  • Hovedkontor og administration ligger i Nørresundby.

OM SAMARBEJDET:

  • Hosting og drift af servermiljø
  • First level support
  • Complet software

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn