menu

Færch & Co. får effektiviseret IT-løsning

Hos byggefirmaet Færch & Co. er det daglige arbejde med IT blevet simplificeret og effektiviseret, efter de har outsourcet den daglige drift og support af bl.a. PC’er, servere og firewall til Complea. Valget af Complea som ny samarbejdspartner har endvidere betydet en betragtelig økonomisk besparelse.

Hverdagen hos Færch & Co. er travl. Derfor ønskede de at outsource IT-drift- og support til en effektiv samarbejdspartner. ”Complea får vores computere, servere, firewall og programmer til at køre og fungere, som de skal! De hjælper os med support – både online og med besøg af en tekniker, hvis nødvendigt. De har også leveret en del af vores PC’er, og ellers overtaget driften af det eksisterende udstyr. Jeg vil sige, at samarbejdet fungerer virkelig fint”, fortæller Søren Worup, adm. dir., Færch & Co.

 Compleas medarbejdere er altid topmotiverede for at få tingene til at lykkes hurtigt 

Søren Worup
Adm. dir. - Færch & Co.

Økonomisk besparende samarbejde

At Færch & Co. har valgt at outsource alle IT-relaterede opgaver til Complea, har, foruden en effektiviseret hverdag, medfødt en økonomisk besparelse. ”Aftalen med Complea er strikket noget anderledes sammen end den, vi havde tidligere, hvor vi betalte på timebasis. Den model betød, at teknikeren måske ikke var så motiveret for at løse problemerne, og det kunne derfor tage lang tid og koste mange penge at løse et IT-problem. Med Compleas serviceaftale betaler vi et fast månedligt beløb, og deres medarbejdere er altid topmotiverede for at få tingene til at lykkes hurtigt”, beretter Søren Worup.

Support ved behov

Muligheden for support ved behov betyder tryghed, idet medarbejderne hos Færch & Co ved, at de kan få personlig hjælp til de IT-mæssige udfordringer, der måtte opstå.

”Det er en stor fordel, at Compleas teknikere kommer her i huset ved behov, så vi får taget fat på de problemer, der er. Det er lidt nemmere, når teknikeren er til stede og kan kigge med på skærmen sammen med vores medarbejdere,” fortæller Søren Worup.

Godt samarbejde i øjenhøjde

Efter Færch & Co. har outsourcet drift og support af alt IT-relateret arbejde til Complea, er dagligdagen i virksomheden blevet effektiviseret på flere niveauer.

Vores IT-systemer kører bedre og mere stabilt, og opstår der problemer, får vi dem hurtigt løst. Compleas teknikere er til at tale med – også for os, som har forstand på at bygge huse, men som ikke nødvendigvis forstår indviklet IT-fagsprog. Og så oplever jeg, at Compleas løsninger er langt mere gennemtænkte, end hvad vi var vant til”, slutter Søren Worup.

OM FÆRCH & CO.

  • Grundlagt i 1892, beliggende i Aalborg
  • Beskæftiget med tømrer-, snedker- og maskinsnedkerarbejde
  • 160 ansatte
  • Har base i Aalborg, Aarhus og Odense

        

OM SAMARBEJDET:

  • Levering af IT-udstyr, herunder PC’er
  • Drift- og support af servere og bruger-PC´er
  • Microsoft 365
  • Drift og servicering af firewall og hosted Spamfilter til alle brugere.

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn