complea logo
itlosninger
Hosting

Hosting Aalborg - Få sikker hosting hos Complea
- Så du kan fokusere på din kerneforretning

 

Hos Complea tilbyder vi at hoste vores løsninger. Det betyder, at vi overtager enten enkelte dele eller hele din IT-Løsning. Med en hosted løsning kan du samle virksomhedens data under samme tag – også selvom du har flere afdelinger på forskellige lokationer – nationalt og internationalt. Ved at outsource hele eller dele af din IT-Løsning er der væsentlige besparelser at hente på både strømforbrug og driftsøkonomien. En anden mulighed er at lade os overtage og supportere serverdriften on-site hos din virksomhed. Denne mulighed er især fordelagtig for virksomheder, der har en politik om at have sit IT-setup in-house, men samtidigt gerne vil sikre en optimal drift. Udover hosting Aalborg tilbyder vi naturligvis også hosting af virksomheder i resten af landet.

Når du vælger at hoste dine IT-Løsninger, ligger dine data på en sikret redundant løsning hos os. Vores overvågningssystem holder øje med dine data 24/7/365 og sender besked til os, hvis der skulle ske noget usædvanligt. På den måde får du mindre at bekymre dig om, og du kan i stedet fokusere på din virksomhed.

Compleas hostingydelse er ISAE 3402 certificeret efter international standard. ISAE 3402 er en revisorerklæring som dokumenterer, at Complea har ordentlige IT-forhold med en høj grad af sikkerhed, ligesom den fungerer som bevis på, at vi holder lovkrav og god IT-skik.

En server der aldrig bliver ”for lille” til din virksomheds udvikling

Vi ser ofte, at en virksomheds egen server er optimal ved købstidspunktet – men som med alt andet teknologi, kommer der hurtigt nye løsninger på markedet. Når I vælger en hosted løsning fra Complea, får I en serverløsning med ubegrænset kapacitet. Vores Hostingcenter holdes altid opdateret og vi garanterer, at det tekniske udstyr er optimeret til opgaven og opfylder netop jeres krav.

Stil krav til din forbindelse – det gør vi!

Slut med ineffektive servere og svage forbindelser – hos Complea er en hurtig og stabil forbindelse en selvfølge. Derfor samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste Fiberselskaber samt markedets mest anerkendte leverandører af IT-hardware. Alt sammen for at sikre dig den bedste pris på den stærkeste forbindelse.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?

ledningsmand sort