complea logo
itlosninger
IT

IT-Løsninger
- Tilpasset din virksomhed

 

Hos Complea leverer vi IT- og serverløsninger i alle størrelser. Vi tilbyder alt fra levering af enkelte komponenter som PC´er, servere, netværks- og kommunikationsudstyr, – til implementering og idriftsættelse af totalløsninger. Vores teknikere og rådgivere er blandt Danmarks dygtigste, og de er altid klar med råd og vejledning om vores produkter og løsninger. Vi planlægger infrastrukturen ud fra din virksomheds individuelle behov og udformer løsningerne nøje, så de skaber værdi for din virksomhed netop nu, men samtidig indfrier dine forventninger til fremtidig vækst. 

Complea tilbyder en attraktiv samhandelsaftale inklusiv support 24/7/365 med en fast pris. Der er altså ingen uforudsete omkostninger, og alt er inklusiv – også support. Vi skræddersyer en løsning til din virksomhed, som matcher jeres behov. Du kan fokusere på din egen forretning og overlade driften til os. På den måde sparer du tid på administration og kan være sikker på, at dine løsninger altid er opdaterede.

Complea rådgiver dig naturligvis også om din IT-sikkerhed, og hjælper dig med at sikre dig bedst muligt. Der er mange forskellige behov fra virksomhed til virksomhed, så vi sammensætter i fælleskab en løsning til netop dine behov - hverken mere eller mindre. Nedenfor kan du læse om nogle af vores sikkerhedspprodukter.

Complea tilbyder IT-Løsninger indenfor flere områder

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort