complea logo

Complea's Historie
På tidslinjen kan du følge Complea´s udvikling

 

2010

2010

Morten Hovaldt vælger at blive selvstændig erhvervsdrivende. Morten har altid været en resultatorienteret og kreativ problemknuser, som samtidig er dybt funderet i værdier som respekt, loyalitet og faglig stolthed. Efter fem år som projektleder i en af Danmarks største virksomheder inden for El-teknik, IT og infrastruktur, tager han springet for at forfølge sine drømme. Således stifter han Complea i Hjallerup med hjemsted i Hjallerup Udviklingspark. Kursen for Complea lægges, og strategien er at stile efter indfrielse af de samlede behov, og ikke bare kundens mest åbenlyse opgaver. Complea får derfor hurtigt en betragtelig kundeportefølje, der består af såvel små som store virksomheder.

2011

2011

Efter godt et år på markedet vokser Complea ud af kontoret i Hjallerup. Kunderne er allerede større og mere internationalt orienterede virksomheder. Med denne vækst for øje køber Complea en bygning i Nørresundby – og med de nye omgivelser og mere plads fortsætter væksten fra Lufthavnsvej. Sund fornuft og kreativitet er nøgleord i perioden, hvor Complea for alvor får fodfæste i det nordjyske erhvervsliv. Complea opnår Danmarks første 3CX Premium Partner certificering, og den store efterspørgsel på IP-baserede telefoniløsninger giver travle måneder for iværksætter-virksomheden.

2012

2012

Der er vækst på alle niveauer og Complea fortsætter vækstambitionerne fra Lufthavnsvej. Complea er især attraktiv på baggrund af “den samlede pakke”, som er betegnelsen for, at Complea er med før, under og efter installationer. Service, support og opfølgning er lige så vigtig for det endelig resultat, som selve produktet og installationen.

2013

2013

Complea åbner en afdeling i Holstebro. Den nye filial har hjemme i Nupark – og herfra styrer Complea salget til de Midt- og Vestjyske virksomheder. Som en del af strategien er en firdobling af omsætningen et mål for 2015, og Holstebro-afdelingen er en vigtig del af denne vækstplan. Fleksibiliteten i at stå til rådighed for kunderne og indfri deres forventninger i forhold til produkter, service og omkostninger er i højsæde.

2014

2014

I Frederikshavn popper Complea op hos Uggerhøj-koncernen da Complea overtager IT Nord. Virksomhedsovertagelsen omfatter medarbejdere, kunder og aktiviteter og Complea får kontor i Uggerhøjs Frederikshavn-afdeling. Tilstedeværelsen i Frederikshavn gavner kunder i området, og integrationen af IT og telefoni er meget effektiv. Innovation og gode traditionelle værdier viser sig at være en meget frugtbar kombination i forhold til det at drive virksomhed og servicere kunder i alle segmenter.

2015

2015

Den 1.oktober fejrer Complea sine 5 år i branchen. Året 2015 er skelsættende for virksomheden, der den 28. november kan kalde sig Nordjysk Gazellevinder 2015. Børsen kårer Complea som Regional Gazellevinder for region Nordjylland på baggrund af en vækstprocent på over 600. Med en positiv og kontinuerlig vækst igennem de fire tidligere regnskabsår og en fordobling i omsætningen har Complea for alvor en virksomhed at være stolt af. Hårdt arbejde, faglig dygtighed og stolthed samt gode kunderelationer giver pote – og disse værdier bliver i 2015 Complea´s helt egen opskrift på en nordjysk succeshistorie.

2016

2016

Væksten i de forgående år betyder, at Complea i 2016 er endnu mere synlige på markedet, og det skaber basis for flere nye hænder. Det resulterer i, at Complea nu består af 21 engagerede medarbejdere, der alle arbejder målrettet med fokus på at løse kundernes installations- og serviceopgaver til fuld tilfredshed. 2016 blev året, hvor Complea blev rangeret til højeste kreditværdi af Kreditoplysningsfirmaet Bisnode. Kun 2,4% af danske virksomheder opnår ratingen, som er bevis for en bæredygtig og stabil virksomhed. Igen i år blev Complea kåret som Gazellevirksomhed samt regional vinder af den Digitale Gazelle, og dermed kunne to nye Gazeller slutte sig til flokken på kontoret.

2017

2017

I foråret udvider Complea sin hosting-kapacitet, ved at etablere et helt nyt Hostingcenter. Etableringen af Hostingcenteret har været en del af Complea´s vækstplan grundet efterspørgsel fra større, internationale kunder. Hostingcenteret er på nuværende tidspunkt en af Complea’s største investeringer. I sommeren overtager Complea IT-Support og driftsaktiviteter i Nordic Computer A/S. Overtagelsen omfatter medarbejdere, kunder og øvrige aktiviteter, der nu videreføres som en integreret del af Complea. Complea vækster dermed fortsat og opnår også stor fremgang i Grønland, eksempelvis ved at få eneforhandling på Totalview og i forbindelse med levering af en komplet telefoniløsning til verdens næststørste kommune, Sermersooq. Det gode arbejde sikrer, at Complea bliver kåret som Gazellevirksomhed for tredje år i træk.

2018

2018

Complea har et skelsættende år i 2018, hvor mange milepæle nås. Først på året udvider Complea sin afdeling i Frederikshavn og flytter i større lokaler. Det sker som følge af de mange kunder, som Complea efterhånden har, i toppen af Danmark.

I foråret bliver Complea ISAE 3402 certificeret af IT-revisor og sikrer på den måde en fortsat høj grad af sikkerhed i interne arbejdsgange.

I maj sker der igen noget stort for Complea med opkøbet af ERP- og softwarefirmaet SHAPE IT. De foregående år har Complea oplevet en stor efterspørgsel blandt kunderne på en IT-leverandør, som kan levere hele pakken – fra IT til ERP. Denne efterspørgsel kan Complea nu imødekomme.

Købet af SHAPE IT samt Compleas stærke organiske vækst gør, at virksomheden vokser ud af sin adresse på Lufthavnsvej. Der investeres i et nyt domicil, der kan rumme alle medarbejdere. Efter en stor ombygning flytter virksomheden ind på Bøgildsmindevej, som står klar ved årets udgang.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort