complea logo
Complea
Månedens fokus: WIFI

Månedens fokus: WIFI

Hos Complea leverer vi stærke og stabile WiFi-løsninger, så din virksomhed altid kan være online. Vi er specialiseret i at levere, installere og servicere WiFi-løsninger, der opfylder kravene og behovene hos vores mange forskellige kunder. Fordi vi leverer vores WiFi-løsninger som hosted, behøver I ikke at investere i den dyreste del, nemlig controlleren, der styrer WiFi-løsningen. I stedet styres det hele fra Complea ́s eget Hostingcenter. Det betyder at der kun er ét nummer at ringe til, hvis der skal ændres i opsætningen eller tilføjes et access-punkt. Hos Complea er vores WiFi enkelt, nemt og stabilt.


WiFi til sommerevents

Hos Complea leder den blå himmel udenfor tankerne hen på sommerens mange festivaller, byfester, koncerter og andre udendørs arrangementer. Mange af disse arrangementer er efterhånden afhængige af at kunne benytte trådet internet og/eller WiFi til administrative formål som dankortterminaler i boder og på billetkontorer. Udover at forsyne arrangører og frivillige med en internetforbindelse, kan der oprettes et gæstenetværk, så arrangementets deltagere også kan benytte sig af WiFi-løsningen. Løsningen lejes for den ønskede periode og teknik og opsætning udarbejdes i samarbejde med arrangementets tekniske personale. Alt efter ønsker og behov, kan en af Complea´s teknikere stå til rådighed on-site eller via vagttelefon under hele arrangementet.


Fredede bygninger

Det er ikke en hemmelighed, at vi hos Complea løser IT- og Kommunikationsopgaver for mange forskellige brancher og typer af virksomheder og institutioner. Vi elsker at blive udfordret og tænke ”ud af boksen” for at opfylde vores kunders ønsker. Senest har vi leveret WiFi til Skagen Grå Fyr og Dronninglund Slot, der begge er fredede bygninger. Sådanne opgaver stiller ekstra høje krav til Complea´s håndværksmæssige arbejde, da fredningerne ikke tillader at der føres synlige kabler. De nye WiFi-løsninger betyder at det Grå Fyr nu er dækket med WiFi i deres nye internationale center for trækfugle og at slottet er blevet teknisk opgraderet til kurser og konferencer. I begge tilfælde har det været vigtigt at finde den mest optimale løsning sammen med kunden, både hvad angår det tekniske set-up og de specifikke krav til bygningernes arkitektur.


Indblik i april måned

I samarbejde med webbureauet ITTP, har vi igennem de sidste måneder arbejdet på at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig i tråd med vores ønske om, at møde vores kunder i øjenhøjde – også på hjemmesiden. Hjemmesiden er ligeledes blevet internationaliseret og kommer derfor til at være tilgængelig i en engelsk version. Hjemmesiden lanceres i april måned.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?

ledningsmand sort