complea logo
Bøgen 1
Månedens fokus: Teletrafik

Månedens fokus: Teletrafik

Hos Complea tilbyder vi mobilabonnementer til Dansk Erhvervsliv. Alt efter behov kan jeres virksomhed vælge mellem alt fra vores Complet 0 pakke, der indeholder forbrugerafregnet trafik, til vores Complet EUFRI med 30GB data og fri tale. Det er op til jer, hvad I vælger og hvordan I kombinerer abonnementerne. Hos Complea giver vi jer nemlig muligheden for at vælge abonnementerne ud fra jeres specifikke virksomhedsstruktur. På den måde er I altid sikre på at have en abonnement-løsning, der komplimenterer jeres virksomheds behov. Udover friheden til selv at vælge, er der er ingen binding på vores abonnementer. Hos Complea har vi sat en ære i at operere med konkurrencedygtige priser – og det vil vi blive ved med. Derfor sender vi denne gang en ekstra god nyhed ud i nyhedsbrevet. Den kan du læse mere om herunder.     

Complea hæver IKKE priserne

Europa-Parlamentet har vedtaget, at roamingafgifterne i EU afskaffes per 15. juni 2017. Det betyder i praksis, at alle danske teleselskaber forsat vil have høje engrospriser på dataforbrug indenfor EU´s grænser, men altså mister muligheden for at få disse omkostninger dækket via forbruget som tidligere. For at kunne få dækket disse udgifter, hæver langt de fleste danske teleselskaber prisen på deres abonnementer. Hos Complea går vi imod strømmen og hæver derfor ikke priserne på vores mobilabonnementer. Samtidigt opretholder vi den gode service. Fremover vil alle vores ”Complet-abonnementer” udelukkende kunne anvendes i Danmark. Vores ”CompletFRI-abonnementer” vil virke i hele verden, og indholdet kan frit anvendes i hele EU.

Nye kollegaer til teamet

I løbet af maj har vi sagt velkommen til to nye ansigter hos Complea. Henrik Schleppegrell Thomsen er ansat i stillingen som Afdelingsleder for Supporten. Henrik kommer fra en lignende stilling ved Aalborg Universitet. Udover at være personaleansvarlig for supportafdelingen, er det Henriks opgave konstant at optimere afdelingens arbejdsprocesser og på den måde sikre, at Complea fortsat leverer support udover det sædvanlige. Ved at kunne trække på Henriks faglige kompetencer, sikres det rette kundefokus og derved kan vi hos Complea hele tiden forbedre vores service ud fra vores kunders aktuelle behov. Som en del af overtagelsen af Nordic Computers hostingafdeling er Peter Lohse ansat i stillingen som IT-Supporter hos Complea, og Peter spiller derfor en vigtig rolle i forhold til overdragelsen af kunder fra Nordic Computer til Complea.

Servicemeddelelser

Som en ny funktion på hjemmesiden, har vi valgt at gøre servicemeddelelser synlige. På forsiden vil du altid kunne følge udviklingen, hvis der har været driftsmæssige forstyrrelser eller andre uregelmæssigheder. Den nye funktion er tiltænkt de af vores kunder, der gerne vil være opdateret med den seneste information på deres IT- og kommunikationsløsninger.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort