complea logo
Bøgen 1
Månedens fokus: Den gode service

Månedens fokus: Den gode service

Hos Complea lægger vi vægt på at alle vores kunder, store som små, oplever at de får en god behandling, når de vælger Complea som partner på deres IT- og Kommunikationsløsninger. Hos Complea sikrer vi vores kunder et solidt og fagligt håndværk tilpasset den enkelte virksomheds ønsker. Den tætte kontakt med vores kunder er vigtig for os, og blandt andet derfor har vi valgt at differentiere os på servicen. Derfor kan vores support altid kontaktes 24/7/365. De fleste af vores serviceaftaler dækker i normal arbejdstid, men da vi ved, at god og effektiv service er vigtig for vores kunder, tilbyder vi altid et service set-up, der er tilpasset til den enkelte kunde. Det er derfor blandt andet muligt at lave en udvidet aftale, der også dækker weekender eller døgnet rundt - det er helt op til dig som kunde.  

Værdiseminar

For at sætte ekstra fokus på den gode service, var Team Complea på værdiseminar sidst i april. Arrangementet blev afholdt i de smukke omgivelser hos vores IT- og telefonikunde, Dronninglund Slot. Anders Bech fra firmaet Willcan var facilitator på dagen, hvor Complea’s værdier blev diskuteret og evalueret gennem workshops og teambuilding-øvelser. Fokus var rettet mod, hvordan vi hos Complea kan projicerer de nedskrevne værdier til det daglige arbejde. For os hos Complea er det nemlig vigtigt, at værdierne ikke bare er noget, der er skrevet ned, men også noget vi efterlever i hverdagen på kontoret og overfor vores kunder.

Flere totalløsninger

Vi ser at flere og flere af Complea’s kunder, der er startet med at være IT-kunde, med tiden også vælger at blive telefonikunde hos Complea eller omvendt. Det betyder at mange af vores kunder i dag har en totalløsning, der indeholder både telefoni og IT. Hos Complea ser vi denne tendens, som en stærk indikation på, at den gode service gør en forskel, og at vi efterlever vores værdier. Fordelen for vores kunder er, at de ved at have deres IT- og Kommunikationsløsning samlet, får flere valgmuligheder og et bedre slutprodukt. En totalløsning giver ofte mere gennemskuelighed, bedre håndterbarhed og øget fleksibilitet for de medarbejdere, der arbejder med systemerne hver dag

Hostingcenter i drift

Den 9. april blev Complea’s nye Hostingcenter sat i drift. Det nye Hostingcenter betyder, at vi som samarbejdspartner har større mulighed for at tilpasse løsninger specifikt til de enkelte kunder, da vi nu selv råder 100% over de fysiske rammer. Vi kan hurtigt skalere løsninger op og ned efter det aktuelle behov, og har du behov for hosting af fysisk udstyr, tilbyder vi også meget gerne det. Ligeledes giver det en endnu større sikkerhed for vores kunder, da vi har etableret en endnu højere redundans.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort