complea logo
Bøgen 1
Complea tilføjer CMS-platform til ydelsespaletten

Complea tilføjer CMS-platform til ydelsespaletten

Complea overtager Ultimize-platformen

Complea servicerer fra dags dato web-løsninger baseret på det dansk-udviklede CMS Ultimize. Platformen anvendes i dag af godt 700 danske virksomheder, og har indtil nu været forbeholdt kunder hos modern marketing bureauet KONXION og dennes resellere.

Complea har gennem længere tid haft samarbejde med netop KONXION, der er selskabet bag Ultimize-platformen. Partnerne har nu indgået en aftale som betyder, at Complea fremover skal stå for den fortsatte udvikling og drift af systemet. Bureaudirektør i KONXION, Thomas Thomsen, udtaler:

“Vi har længe haft et brændende ønske om at give Ultimize-platformen den kærlighed, som et moderne CMS fortjener, men vi er ikke et IT-hus. Vi ønsker et skarpere fokus på vores kerneforretning som kommunikations- og marketingbureau. Derfor har det været essentielt for os at finde en kompetent samarbejdspartner, som kan varetage den fortsatte drift og udvikling af Ultimize.”

KONXION vil fortsat understøtte og forhandle Ultimize-løsninger.

Hos Complea glæder man sig over overtagelsen og ikke mindst over muligheden for at udvikle på Ultimize platformen.  

“Ultimize-platformen rummer et stort potentiale. Udover hjemmesider så er platformen skræddersyet til ”interaktioner” imellem interne systemer og eksterne parter.

Denne del af Ultimize glæder vi os til at bringe i spil overfor såvel nye som eksisterende kunder af vores Complet produktpakke.

Ligeledes glæder vi os til at videreudvikle platformen med indspark fra KONXION og deres kunder, således løsningerne i dette samarbejde når nye højder.

I forbindelse med aftalen har vi oprustet vores udviklingsafdeling, således vi er klar til at håndtere Ultimize fra dag et” udtaler Morten Hovaldt, der er direktør i Complea.

De virksomheder, der i dag anvender Ultimize, kommer ikke til at opleve nævneværdige forandringer. Kundeforholdet vil stadig være gennem KONXION, men den øgede fokus på Ultimize-platformen betyder på sigt endnu bedre performance og flere muligheder fremadrettet.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort