complea logo
Bøgen 1
Complea i nyt vækst-hop: Overtager IT-support og driftsaktiviteter i Nordic Computer A/S

Complea i nyt vækst-hop: Overtager IT-support og driftsaktiviteter i Nordic Computer A/S

It- og televirksomheden Complea A/S overtager pr. 1. juni 2017 aktiviteterne omkring IT support og drift, der i dag er en selvstændig afdeling i Nordic Computer A/S. Complea har de senere år forøget såvel omsætning som antal medarbejdere, og med denne overtagelse fortsætter vækst-tempoet.

08. maj 2017 - IT- og Televirksomheden Complea A/S overtager pr. 1. juni aktiviteterne i IT-afdelingen, der er en del af Nordic Computer A/S. Overtagelsen omfatter medarbejdere, kunder og øvrige aktiver, der nu videreføres som en integreret del af Complea.

Overtagelsen er den seneste i en række strategiske opkøb og overtagelser, som skal udvikle Complea til markedsleder på det hastigt voksende marked for integreret it, hosting og telefoni.

- Overtagelsen betyder, at Complea nu skal stå for driften af det samlede interne IT setup i Nordic Computer, og dertil kommer de kunder, som Nordic Computer i dag leverer hosting-ydelser til på bl.a. Microsoft Dynamics CRM, siger direktør i Complea Morten Hovaldt om overtagelsen og tilføjer:

- Det giver os en oplagt mulighed for at nå ud til endnu flere virksomheder med vores samlede koncept der indeholder hele eller dele af virksomhedens IT, Telefoni og hostingbehov.

Nordic Computer: Vigtig opprioritering

- Afdelingen har været en integreret del af Nordic Computer i mange år, og blandt andet derfor har beslutningen om at afhænde afdelingen været forbundet med grundige overvejelser, forklarer Underdirektør i Nordic Computer Lars Juhl Frandsen.

- It-området spiller i dag så vigtig en rolle i vores virksomhed, at det giver god mening at opprioritere det igennem outsourcing til Complea. På den måde får vi adgang til specialistkompetencer, som gør, at vi nu kan effektivisere og udbygge vores IT og i øvrigt koncentrere os mere om vores kerneforretning der omfatter 24/7 hardware-service til datacentre, salg af hardware samt implementering af CRM-løsninger, siger Lars Juhl Frandsen og tilføjer: Vi forventer os meget af det fremtidige samarbejde og glæder os til et tættere samarbejde med en lokalfunderet vækstvirksomhed med et godt værdigrundlag.

- Desuden har det været vigtigt for os, at de berørte medarbejdere nu bliver en del af et større, fagligt miljø indenfor hosting og brugersupport. Vi er helt overbeviste om, at Complea bliver et positivt bekendtskab for såvel medarbejdere som kunder, fortsætter han med henvisning til, at Complea i forvejen leverer disse løsninger med stor succes.

- Vores succes med overtagelsen afhænger i høj grad af vores evne til at bevare og styrke de kunderelationer, som Nordic Computer har opbygget i løbet af mange år. Derfor er det vigtigt for os at være fysisk til stede ved de pågældende kunder samt sikre at medarbejderne bliver yderst tilfredse i det nye setup, fortæller Morten Hovaldt.

Han tilføjer afsluttende, at målsætningen for Complea er yderligere vækst i såvel omsætning som medarbejderstab.

For yderligere information, kontakt venligst:

Morten Hovaldt, Complea. Tlf. 9632 7001, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lars Juhl Frandsen, Nordic Computer. Tlf. 2384 2272, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.


Vores support er åben 24/7/365

+45 9632 7070
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortider:
Mandag – Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 – 15:30


Webbureau ITTP

ledningsmand2 sort

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort
Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Har du brug for hjælp?
Tlf. 0045 9632 7000

ledningsmand sort