menu

Et trygt samarbejde

Brix & Kamp A/S er et ingeniørfirma, som står for rådgivning, planlægning og projektering af forskellige slags byggeprojekter samt administration og support af antenneforeninger. Virksomheden startede i Aalborg i 1930’erne og har sidenhen bredt sig til Hjørring og Frederikshavn på baggrund af virksomhedens bestræbelse på at være nærværende og lokal for kunden. Størstedelen af medarbejderne sidder i dag i Hjørring. Med en travl hverdag og et stigende trusselsbillede, hvad IT-sikkerhed angår, har Brix & Kamp søgt tryghed hos Complea og indgået en IT-samhandelsaftale. 

IT-sikkerhed skal prioriteres

Med det stigende antal hackerangreb og brud på IT-sikkerhed, som verden oplever i dag, følte Brix & Kamp, at det var tid til at undersøge mulighederne for at komme et niveau op med sin IT-infrastruktur i forhold til eksisterende setup. Virksomheden havde et ganske udmærket setup, men det var ikke længere nok til at sikre en uforstyrret nattesøvn hos afdelingsleder og partner, Anders Langeland Christensen, som udtaler:

 
”Vores tidligere IT-setup var fint nok, men vi føler vi er gået et niveau op og det skaber tryghed for alle i virksomheden.”

”Vores tidligere IT-setup var fint nok, men vi føler vi er gået et niveau op og det skaber tryghed for alle i virksomheden.”

Anders Langeland Christensen
Afdelingsleder og partner - Brix & Kamp A/S

Et stort ansvar

IT-sikkerheden er dynamisk og for Brix & Kamp krævede det for mange ressourcer at skulle holde sig ajour med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger. For Brix & Kamps to IT-medarbejdere har samarbejdet betydet, at de kan bruge ressourcerne på deres reelle opgaver, samtidig med et stort ansvar er flyttet til Complea. 

”Vi er 100% afhængige af oppetid og det kan være et tungt ansvar at lægge over på to medarbejdere. Det giver rigtig god mening, at det ansvar ligger hos en ekstern partner, som har de nødvendige ressourcer og mandskab til at klare opgaven,” fortæller Anders Langeland Christensen.

 

100% afhængig af oppetid

Som hos de fleste virksomheder i dag, er Brix & Kamp også afhængig af at kunne bruge computeren, som er det primære arbejdsredskab i alle afdelinger i virksomheden. Brix & Kamp har egen server, som Complea udskiftede til en nyere model ved opstart af samarbejdet og efterfølgende drifter. Det er nyttigt i brugen af tunge programmer som eksempelvis Revit, som bruges til at lave 3D tegninger. Eftersom enhver form for nedetid kan have store konsekvenser for virksomheden, er det vigtigt at både hardware og IT-sikkerhed fungerer upåklageligt. 

”Vi har helt bevidst valgt en robust IT-samarbejdspartner med lokal tilstedeværelse og mange dygtige medarbejdere, som kan tage godt og hurtigt hånd om os, hvis vi får brug for det. Indtil videre har vi kun oplevet god og hurtig service, og det skaber en værdsat tryghed til, hvis det en dag skulle brænde på,” afslutter Anders Langeland Christensen.
 

OM BRIX & KAMP

  • Rådgivende ingeniørfirma, som står for planlægning og projektering af byggeprojekter
  • Har administration og support af antenneforeninger
  • Startede i Hjørring i 1930'erne
  • Er beliggende i Hjørring, Frederikshavn og Aalborg 

OM SAMARBEJDET:

  • Drift og backup af komplet IT-system
  • Drift af servere
  • First level support

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn