menu

Samarbejdet mellem 3D Structural Design og Complea har udviklet sig over en årrække

3D Structural Design i Nørresundby udfører beregninger på komplekse konstruktioner for virksomheder over hele verden. Deres kunder er bygherrer, entreprenører og producenter indenfor flere nicheområder.

Samarbejdet mellem 3D Structural Design og Complea går tilbage til 2011. Efterhånden har samarbejdet udviklet sig i takt med at begge virksomheder er vokset og har udvidet kompetencerne.

Det fungerer for os i dagligdagen, og det fungerer, at alle vores medarbejdere kan tage kontakt til Compleas support. Vi føler, at vi sidder så tæt på en supporter, at vi bare skal skrive eller ringe til en supporter og bede om at få problemet løst,” fortæller Knud Hjortflod Nielsen, indehaver af 3D Structural Design.

IT er vital og skal fungere altid

For 3D Structural Design er det alfa og omega, at deres IT altid fungerer optimalt. De arbejder med store mængder data, som altid skal være tilgængelig og opbevares sikkert af hensyn til kunderne. Derfor har 3D Structural Design valgt at have både en fysisk server og en server i Compleas hostingcenter. Complea drifter, opgraderer og supporterer begge dele. Derudover benytter 3D Structural Design sig af Compleas rådgivning, når deres behov vokser, hvad enten det må være mht. fiberforbindelse eller IT-sikkerhed.

Vores behov er vokset, og det har Complea matchet. Vores IT er vital for os, så det er vigtigt, at det kører max hele tiden,” uddyber Knud Hjortflod Nielsen.

 

Der er ikke nogen, der kan tilbyde den samme brede pakke, som vi køber hos Complea.

Knud Hjortflod Nielsen
Indehaver og direktør - 3D Structural Design

Én leverandør og et telefonnummer

For Knud Hjortflod Nielsen er prisen ikke det vigtigste element. Hos 3D Structural Design giver det mening at have én leverandør, hvor de kan samle alle ydelserne i én pakke. På den måde er der kun et telefonnummer at ringe til, når der er noget, der ikke virker.

Det er væsentligt for os, at der er mulighed for at tage en hjemmearbejdsdag, uden at gå ned i IT-kapacitet, og hvis der er en smule bøvl med en at få en vpn-forbindelse op at køre fra en ny arbejdsplads, så har vi ét sted at ringe hen, og så får vi det til at spille. Det er det, som vi har behov for, og det er derfor, vi holder fast i Complea,” slutter Knud Hjortflod Nielsen.

OM 3D STRUCTURAL DESIGN

  • Grundlagt i 1986
  • Projektering og rådgivning inden for forskellige typer af bærende konstruktioner

OM SAMARBEJDET:

  • Levering og installation af nyt IT- og serverudstyr
  • Drift- og support af server onsite og bruger-PC´er
  • Online Backup
  • VPN-forbindelse
  • Levering og installation af WiFi løsning

+45 9632 7000
mail@complea.dk
CVR-nr: 33153716 

NØRRESUNDBY

Bøgildsmindevej 7
9400 Nørresundby

FREDERIKSHAVN

Knivholtvej 2D
9900 Frederikshavn